∆ NYX SOFT MATTE LIP CREAM CANNES


De make-up van NYX. Ik heb er al zoveel goede dingen over gelezen en kon niet wachten toch ik het zelf kon proberen. Ik heb daarom ook deze soft matte lip cream besteld. Deze zag ik het vaakste langskomen en ik wilde hem hebben. Ik heb hem in de kleur CANNES, deze ga ik vandaag aan jullie laten zien. Lezen jullie mee?


Ik had op de site van Douglas de kleuze uit 16 kleuren. Volgens mij hebben ze er nog wel meer maar die worden er daar dan niet verkocht. Ik vond het nog best moeilijk om een keuze te maken. Ik heb dus ook goed op internet rondgekeken en reviews gelezen en uiteindelijk ben ik op deze kleur uitgekomen. De kleur Cannes. Ik vond het ook wel toepasselijk omdat wij aankomende zomer daar ook heen gaan. Dan kan ik mijn Cannes lipcream dragen in Cannes haha :)
Alle kleuren zijn trouwens genoemd naar een plaatsnaam. Wat ik ook erg leuk vind!

Het flesje in het echt was iets kleiner als ik had verwacht, maar dat maakt niet uit. Het is nog groot genoeg. Er zit 8ml in het flesje. Ik vind het er wel gewoon mooi uitzien. Simpele zwarte dop en de rest van het flesje is de kleur van de lipcream. Bij deze dus wat bruin roze. Wat een van mijn favoriete lipstick kleuren is. Dan de geur. YUMM de lipcream heeft een hele lekkere geur, heel herkenbaar maar toch weer niet te plaatsen. Het kwastje waarmee je de lipcream aanbrengt is erg zacht wat fijn is, dan brengt hij goed aan.

Als je de kleur aanbrengt is hij nog goed vloeibaar en wat glanzend. Maar als je goed blijft kijken zie je hem eigenlijk steeds wat matter worden. Bij mij is hij na rond de 60 seconden helemaal mat. Ik had wel verwacht eigenlijk dat hij als hij zo mat is als een matte lipstick dat hij ook zo goed zou blijven zitten maar dat valt nog wel tegen.  Hij is minder lang goed te zien op mijn lippen. Wat wel een voordeel is is dat hij gelijkmatig slijt dus het valt niet echt op. Hij blijft tussen de rond de 3 uur goed zitten.Hier zie je hem op mijn lippen. Ik vind hem wel iets weghebben van Mehr van Mac. Al is deze toch net iets donkerder. Ik vind het een hele mooie kleur en ik ben heel blij dat ik er eindelijk eentje gekocht heb. Ik had de houdbaarheid iets langer verwacht maar het maakt me niet veel uit, gelukkig bestaat er zoiets als een tas die wij vrouwen eigenlijk altijd wel bij hebben haha.

Deze soft matte lip cream van NYX is te koop bij Douglas voor €7,50

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,
LOVE, Quinty♡♡

Volg jij me al?
♡     ♡     ♡


Share:

21 reacties

 1. deze heb ik ook en ik ben erg blij met de kleur! hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het ook een hele mooie kleur, ik heb zo'n kleur nooit gehad en ben erg nieuwsgierig naar hoe het ook bij mij zal staan. Net als jij wil ik ook graag dat de houdbaarheid heel lang blijft. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou zeker zo'n kleur eens proberen, volgens mij staat deze kleur iedereen wel :)

   Verwijderen
 3. Deze kleur is heel mooi, die ga ik zeker onthouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur! Ik ken Mehr niet maar vind deze heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een mooie kleur! Deze zou ik ook wel willen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha ik zou hem als ik jou was ook zeker kopen, hij is echt mooi! :)

   Verwijderen
 6. Wauw, 7,50 euro is niet weinig voor zo'n goed product! Ik had het veel duurder verwacht! Des te beter!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind hem heel mooi! Mooi natuurlijk en zacht kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. NYX lipcreams zijn echt fantastisch! Deze kleur staat je erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik denk ook echt dat ik er binnenkort weer eentje ga kopen haha:)

   Verwijderen
 9. Super mooi kleurtje! Ik weet niet of hij mij zal staan maar hij staat jou in ieder geval erg goed!
  X Annabel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het is volgens mij wel een kleurtje die iedereen wel staat, maar dat weet ik natuurlijk niet zeker:)

   Verwijderen
 10. Prachtige kleur, zeker iets wat ik zelf ook zou dragen. En mooi dat ie matte is!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜