∆ MUA UNDRESS YOUR SKIN HIGHLIGHTER

Weer een product die ik doordat ik het op andere blogs langs zag komen heb gekocht! Ik las veel dat dit een hele mooie highlighter was en hierdoor wilde ik hem graag hebben. Ik vind namelijk dat een goede highlighter je hele make-up look afmaakt! Toen ik hem wilde kopen was het ook echt de laatste die er stond!  Ben ik net zo blij met deze hightlighter als jullie allemaal?
Lees maar mee!


De naam van de highlighter is Iridescent Gold. Dit past wel heel goed bij de highlighter. Hij is zeker goud! De highlighter zelf ziet er ook heel mooi uit. De eerste keer dat je ernaar kijkt is hij al zo mooi.  Gewoon nog zonder het te proberen weet je eigenlijk al dat het een mooie kleur gaat zijn.

Als je de highlighter koopt zit er een heel mooi vormpje in de poeder. Het lijkt een beetje op golven. Ik vind het heel mooi. Het geeft iets extra's aan het uiterlijk van de highlighter. Wat wel wat jammer is, als je de eerste paar keer de highlighter op wilt doen lukt dit bijna niet. Hoe hard je er ook met je vinger overheen gaat er komt bijna niets vanaf. Na een paar keer slijt het vormpje er een beetje uit en dan lukt het beter. Als het eenmaal lukt zie je hoe mooi 'shimmery' de highlighter is.


Hier zie je de highlighter op mijn wang. Ik heb op instagram een filmpje gezet met de highlighter op mijn hand. Hier zie je heel goed hoe mooi hij is. Als je dit filmpje wilt zien moet je even naar mijn instagram account gaan! (@letstalklipstickblog)

Ik heb niet te veel op gedaan maar je ziet de highlighter al duidelijk. Het geeft een heel mooi effect. Je ziet hem zitten want je ziet de glitters maar het is niet dat het heel overdreven is. Hier hou ik van.


Hier even een fullface foto. Hier zie je highlighter ook op mijn wang. Hij is te zien maar niet overdreven. Gewoon een mooie glans op mijn jukbeen waardoor die wat naar voren gaat staan. Waar natuurlijk de highlighter voor bedoelt is!

Ik ben erg tevreden over deze highlighter. Alleen dan jammer dat je aan het begin best wat moeite moet doen om er echt wat kleur/glitter van af te krijgen maarja als je dat weet dan is dat niet zo'n probleem want het is niet dat je hem onnodig op maakt maar meer dat je het vormpje er een beetje vanaf haalt.  Ik denk dat dit mijn favoriete highlighter gaat worden!
 Ik zou jullie deze highlighter zeker aanraden!

Deze highlighter van MUA is te koop bij de Kruidvat voor €5.99

Wat is jullie favoriete highlighter?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡Volgen jullie mij al op BLOGLOVIN'

Share:

16 reacties

 1. Ik vind het effect erg mooi bij je!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie highlighter voor een mooi prijsje! Altijd goed :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Op dat filmpje zie je inderdaad hoe mooi hij is! wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb de andere highlighter van MUA, dat was de eerste die ze hadden en hij is nog naamloos.. Het is echt een prachtige highlighter!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi glansje! ik gebruik eigenlijk nooit highlighter, omdat ik best een vette huid heb. Hierdoor gaat het nog meer glanzen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Inderdaad een erg mooie glans! Ik gebruik eigenlijk nooit highlighter,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij is inderdaad heel mooi! Ik heb de andere highlighter van MUA, maar kon beter voor deze gaan volgens mij. Diegene die ik heb zie je bijna niet op je gezicht zo jammer.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ooh wat is ie mooi! Mijn favoriete highlighter at the moment is het statement skin highlighting crayon van So Susan. x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind hem erg mooi en subtiel!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik gebruik zelf nooit highlighter maar deze ziet er echt wel mooi uit. Ik houd van glittertjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauwie ik vind hem mooi! Ik heb al zoveel over deze highlighter gehoord, leuk om er een review van te zien. Wat een mooie blog heb je :-)
  Ik ga 'm zeker in de gaten houden!
  Liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜