∆ MUA LUXE VELVET LIP LACQUER IN ZEST

 Ik vind MUA altijd een heel fijn merk. Toen ik deze Lip Lacquer op meerdere blogs tegen kwam wilde ik er graag eentje hebben. Maar iedere keer als ik er eentje wilde kopen hadden ze er geen meer. Toen het van het weekend alle make-up 1+1 gratis was hadden ze volgens mij net bijgevuld en alles stond er nog. Toen ik deze mooie kleur zag heb ik hem meteen gepakt en in mijn handen gehouden! Ik wilde hem hebben. Ik wilde heb ook gelijk testen.
Was het wat ik er van had verwacht?
Lees maar verder!

Het is een erg mooi flesje. Simpel maar mooi. Het onderste gedeelde waar ook de  Lip Laqcuer in zit is doorzichtig. Maar wel op zo'n manier dat het toch nog een beetje ondoorzichtig is. Dan de dop is goud. Deze is ook simpel met eigenlijk alleen de naam erop maar hij past bij het hele geheel.  Dan de applicator. Hij is niet heel groot maar dat is juist fijn. Dan kun je op alle plekken van je lippen secuur komen.  

  De naam van de kleur is ZEST. Het is een hele mooie kleur. Hij zit tegen het rode aan maar ook wel weer een beetje tegen het oranje. De kleur vind ik echt prachtig. Hij droogt ook lekker snel op. Niet te snel want dan kun je het niet meer corrigeren maar net de juiste snelheid dat je hem mooi aan kunt brengen en dan nog een paar seconden wachten en dan is hij droog. Hij is ook absoluut niet plakkerig en ik merk eigenlijk ook niet dat er echt iets op mijn lippen zit.

Hij gaat er ook echt mega moeilijk vanaf. Van mijn lippen en van mijn hand, ik heb voor beide echt olie moeten gebruiken en dan nog heel hard moeten schrobben en toen was het er nog niet helemaal vanaf. Dit is natuurlijk een voordeel.  Als ik heb in de ochtend op doe en gewoon normaal eet en drink, zit hij er als ik rond een uur op 2 a 3 weer kijk nog steeds erg mooi op.

Hier zie je de kleur op mijn lippen. Zoals je dus kunt zien is hij op mijn lippen meer oranje dan rood en als je de swatch op mijn handen zag leek hij meer rood. Hoe erg de kleur van je lippen effect kan hebben op de kleur van je lipstick!

Ik ben heel erg blij met deze Lip Lacquer. Ik denk dat ik binnenkort als ik weer in de stad kom en een wat neutralere kleur zie dat ik die ook koop. Ik kan dit product aan iedereen aanraden!

Deze MUA luxe velvet lip lacquer is te koop bij de Kruidvat voor €4.99  

Wat vinden jullie van de producten van MUA?


Bedankt voor het lezen,
LOVE, Quinty♡♡

ps. Als je dit artikel op je telefoon bekijkt is de lipstick zeker 3x zo fel dan dat hij in het echt is. Ik kan het niet oplossen helaas

Share:

13 reacties

 1. Wow, wat ene gave kleur zo val je tenminste wel op!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur heel gaaf! Mooi en sterk pigment hebben de mua velvet lip lacquer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, heel opvallend, maar heel mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje en lijkt me een fijn product

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb nog nooit lip liquid van MUA geprobeerd. De kleur is prachtig en hij staat je!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wauw, mooi! Ik vind het matte aan de kleur ook zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Deze is wel mat-mat. En nog een stukje goedkoper dan de Maybelline variant. Zijn er veel kleurtjes verkrijgbaar?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa, volgens mij zijn er zo'n 6 of 7 kleurtjes verkrijgbaar! :)

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜