∆ MISKOOP VAN DE MAAND


 Ik was zo benieuwd naar deze liquid matte lipstick van Maybelline.  Eigenlijk koop ik nooit iets van Maybelline maar deze wilde ik gewoon hebben. Het klonk als de perfecte liquid lipstick. Mooie kleurtjes en dan ook nog eens mat. Wat wil je nog meer! Maar helaas toen ik hem uitprobeerde kwam ik ergens achter wat zo'n tegenvaller was. Lezen jullie mee?


Dit zegt de Kruidvat over deze vivid matte liquid:

' Geef jezelf een ultieme matte look en een zacht gevoel met de zeer vloeibare en matterende lipstick Maybelline Vivid Matte Electric Pink. Doordat de lippenstift tot twee keer meer pigment bevat, geeft hij een zeer kleurrijk resultaat '


Nou de kleur is inderdaad erg gepigmenteerd en het geeft veel kleur op je lippen. De kleur die ik gekocht heb is trouwens de kleur Electric Pink. Een lekkere felle kleur waar ik de laatste tijd helemaal van ben. Ik was zo 'excited' toen ik hem kocht. Maar het belangrijkste wat deze lipstick belooft is dat hij mat word als je hem op hebt gedaan.

Nou uhm, Maybelline, volgens mij is er iets fout gegaan want hij word absoluut niet mat. Hij houd een glans. Hij droogt niet op. Dit was natuurlijk niet de bedoeling. Dit had ik helemaal niet verwacht.

Hier zien jullie de swatch op mijn hand. De lipstick zit er al zeker 1 tot 1,5 minuut op. Ja het is een hele mooie kleur maar zoals de meeste van jullie misschien wel weten houd ik al niet van een wat glimmende lipsticks laat staan een liquid lipstick wat bijna gewoon lipgloss blijft.

Hier zien jullie de liquid lipstick op mijn lippen. Ik heb hem zo mat mogelijk proberen te maken wat ik doe doormiddel van het blazen op keukenrol. Ja oke, hierdoor word hij iets matter, een wat satin finish. Maarja, hierdoor raak ik eigenlijk wel het hele felle kleur effect weg. Als jullie dit artikel trouwens op jullie telefoon kijken zien jullie de kleur waarschijnlijk weer wat feller dan in werkelijkheid. Mijn excuses hiervoor.

De kleur is echt perfect. Maar de rest van de lipstick is zo tegenvallend. Hij word gewoon niet mat, wat ik dus het belangrijkste vind en wat ze eigenlijk ook beloven dat hij hoort te worden. Als jullie deze lipstick ook zouden willen kopen en verwachten dat hij mat is, koop hem alsjeblieft niet, het valt dan zo tegen en het is niet dat hij mega goedkoop is. Als jullie wel van de wat lipgloss achtige lipsticks houden, dan kun je hem wel kopen want nogmaals, de kleur is prachtig!

Ik zou deze Maybelline Vivid Matte Liquid Lipstick absoluut afraden! Tegenvaller!

Deze liquid lipstick is te koop bij de Kruidvat voor €6.99

Wat is jullie miskoop van de maand?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

16 reacties

 1. Aah, wat jammer dat het zo'n tegenvaller is! De kleur ziet er overigens wel heel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aah, wat jammer dat het zo'n tegenvaller is! De kleur ziet er overigens wel heel tof uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt jammer zeg, zou je niet een klacht in kunnen sturen bij Maybelline? Misschien dat het gewoon een misser was. Het is namelijk wel een heel mooi kleurtje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat jammer zeg. Was hier zelf ook heel benieuwd naar namelijk. Heb ook positieve reviews gelezen. Misschien heb je helaas net pech gehad :(

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super jammer! Had wel meer gelezen dat hij niet mat is inderdaad. Zonde, hij had zo mooi kunnen zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer dat hij tegenvalt! Ik had hem van de week ook bijna gekocht. Blij dat ik het dus toch niet had gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. beetje jammer dat die niet matte word terwijl het er zo duidelijk opstaat! de kleur is mooi maar zelf houd ik ook meer van mattere tinten..

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zonde dat hij niet doet wat ie beloofd maar het is wel een heerlijke kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleur vind ik wel heel mooi, maar wat jammer dat hij de belofte dat hij matte zou zijn niet nakomt. Zelf vind ik deze finish ook wel mooi eigenlijk, maar voor dat bedrag verwacht je wel dat ze hun beloftes nakomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jammer dat hij zo tegenvalt, ik vind het wel echt een heel gaaf kleurtje.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, echt super zonde. Ik vind de kleur namelijk echt tof.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De kleur is gaaf zeg, maar ai ik houd niet van plakkerig haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aw jammer zeg. Tja, het kan niet allemaal goed zijn eh.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ben ook dol op matte liquid lipstick. Dan zal deze ook zeker niet mijn lipstick zijn. De kleur is zeker prachtig. Zo’n artikel is zeker handig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat jammer dat de vloeibare lipstick toch niet helemaal dat was, wat je ervan verwachtte.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat jammer! De kleur is wel mooi, maar ik snap inderdaad dat je hem afraad!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜