∆ KIKO MILANO HIGHLY PIGMENTED EYE SHADOW SHADE 143

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mama naar het Groots met een zachte G geweest! Zoals we eigenlijk altijd doen, zijn we eerst even Eindhoven in geweest. Toen ik zag dat er een KIKO winkel zat wilde ik er meteen naar binnen en iets kopen. Wat maakte me niet uit als het maar iets was. Toen ben ik thuis gekomen met deze mooie oogschaduw. 
Lezen jullie mee?
Toen ik rond keek in de winkel vielen sommige prijzen reuze mee maar sommige ook wel echt tegen. Er zit veel verschil tussen de prijzen van make-up van het zelfde merk. Zelf vind ik dit best wel raar maar ook wel fijn. Ik zelf hou meer van de goedkopere producten maar er zijn ook vast mensen die de wat duurde producten willen.

Ik heb deze prachtige oogschaduw uitgekozen. Het is kleur 143 Macropearly Pink. Ik zag hem liggen en wist eigenlijk gelijk dat dit de kleur was dit ik wilde. Vooral omdat het een erg lichte kleur is met glitters erin. Ik had me dan ook al bedacht dat het roze op mijn oog heel subtiel zou zijn maar dat je vooral de glitters zou zien. Dit is dan ook zo. Toen ik keek naar hoe veel deze oogschuw kostte zag ik dat hij maar €2.90 was, lekker goedkoop!

Zoals je hierboven op de foto kunt zien is het een hele zachte licht roze kleur. Je ziet wel wat glitters op de foto maar niet hoe het in het echt is. In het echt vallen de glitters iets meer op. De oogschaduw brengt heel erg fijn aan. Hij verdeelt goed over het ooglid en blijft ook erg goed zitten.

Ik heb niet het idee dat de kleur afzwakt door de dag heen. Het enige is dat de glitters aan het einde van de dag niet meer alleen op mijn ooglid zitten maar ook een beetje op mijn wangen haha
Hierboven is mijn oog zonder oogschaduw. Ik heb wel al wat oogschuw-basis aangebracht. Hiervoor heb ik die van Essence gebruikt.
Hier zie je de oogschuw op mijn ogen. Zoals je kunt zien zie je heel lichtjes de roze kleur op mijn ooglid. Wat ik wel heel jammer vind is dat je de glitter niet ziet zitten op de foto, maar geloof me maar hihi hij heeft echt prachtige glittertjes!
Hier heb ik de look even afgemaakt met wat eyeliner en mascara. Dit maakt het nog mooier. Ik kan gewoon niet meer zonder. Ik moet gewoon eerlijk zeggen dat als ik alleen mascara draag dat ik me al naakt voel! Ik draag dus altijd lekker overdreven mijn eyeliner:)

Ik ben heel erg tevreden over het product. De eerste keer ging het doosje een beetje moeilijk open maar nu weet ik wel hoe ik hem goed open moet maken. Hij blijft lekker lang zitten en brengt fijn aan, wat wil je nog meer? Ik zou deze oogschaduw zeker aan jullie aanraden. Ik ben benieuwd naar de andere kleurtjes van de oogschaduws van KIKO. Als ik weer een winkel zie ga ik zeker even binnen kijken!

Deze oogschuw heb ik gekocht voor €2,90

Wat vinden jullie van deze oogschuw?
Hebben jullie ook make-up van KIKO?

Bedankt voor het lezen,
LOVE, Quinty ♡♡

Share:

7 reacties

 1. Vind eyeliner een look altijd zo mooi afmaken! Mooi kleurtje, ik hou van Kiko :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als eerste: Geweldige eyeliner! Mij lukt dat nog niet zo goed. Ik heb heel veel Kiko gekocht tijdens mijn laatste vakantie in Italië. Ook al veel op mijn blog over geschreven, ik hou van Kiko!! Jouw uitgekozen kleurtje is ook erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooie zachte kleur, daar houdt ik zelf ook wel van :)!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het een mooie kleur en helemaal in combinatie met de zwarte eyeliner, de kleur lijkt dan beter naar voren te komen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zie wel glitter op de swatch en op je ogen. Zeker niet echt, maar als je zegt dat het prachtig is dan geloof ik het. Foto's maken en alles laten zien is altijd lastig.:-)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜