∆ IETS WAT MIJ ERG BLIJ MAAKT!

Als ik een winactie op een blog zie langskomen waarvan ik de prijs erg graag zou willen doe ik natuurlijk mee. Natuurlijk weet ik dat de kans dat je wint niet heel groot is maar er is toch wel een kans. Dit keer had ik mee gedaan op de blog van Amy. Je kon een prachtig armbanje met Swarovski elements winnen. Zo'n armbandje had ik al vaak lang zien komen en wilde er graag eentje winnen. En ja hoor, op de dag dat ze de winnaar bekend zou maken had ik een mailtje. Ik had gewonnen! :)
Vandaag laat ik jullie het prachtige armbandje zien! Lezen jullie mee? 
Het armbandje zat erg leuk verpakt. In een papieren zakje en dan nog in zo'n soort organza zakje. Ook zaten er een paar visitekaartjes bij, een lief kaartje, een uitleg bij het armbandje en nog een leuk ander extra armbandje. Wat ik erg leuk vind is dat er een extra armbandje bij zit met mijn naam erop. Dit vind ik altijd zo leuk! :)

Dan het armbandje zelf. De armbandjes zijn van metaal met een silver plated laagje, worden op maat gemaakt en zijn voorzien van een verlengketting. Wat natuurlijk heel handig is. Ik moest mijn arm opmeten en die maat naar haar toe sturen. Ook zit er nog een verlengstukje aan van ongeveer 5 cm. Hierdoor kun je het armbandje ook nog aantrekken als je arm wat dikker word.

Ook moest ik een kleurtje voor het steentje kiezen. Ik kon kiezen uit 33 verschillende kleuren. Maar ik had mijn kleurtje al op het oog. Ik heb gekozen voor het kleurtje 24, een wat rose gouden kleur.


Wauw wat een prachtig armbandje. Ik vind hem echt heel mooi, erg simpel maar het maakt je outfit toch af. Zo'n leuk klein armbandje aan je arm. Ik ben echt heel erg blij met het armbandje. Ik vind het ook echt heel erg leuk dat ik hem gewonnen heb. Ik vond hem al heel erg leuk op het plaatje maar gewonnen dingen zijn natuurlijkst het leukste. Dankjewel Amy! <3

Wil jij nou ook zo'n mooi armbandje bestellen of misschien een van de andere leuke dingen die je op http://www.jaoillerie.nl/ kun vinden?

Nou dat kan als je nu besteld en als kortingscode 'quinty' invult krijg je €2 euro korting op een bestelling van minimaal €10 euro. Ik zal als ik jou was even rond kijken ze heeft echt mooie spulletjes! :) (geldig t/m 10 juli)

Ik word altijd heel erg blij van het winnen van een winactie!
Hebben jullie wel eens een winactie gewonnen?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty ♡♡

Share:

9 reacties

 1. Het is altijd super om iets te winnen :) Leuk, ik ken het toevallig ook hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah zo leuk dat je gewonnen hebt! Het is echt een mooie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je zo'n gaaf armbandje hebt gewonnen zeg! En nog leuker dat je er een extra armbandje bij kreeg ;)
  Ik heb ook wel eens een winactie gewonnen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig armbandje! De extra vind ik ook tof. Leuk dat je dit hebt gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je had gewonnen! Heel mooi armbandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi armbandje, leuk dat je hebt gewonnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Aahw, super tof dat je hebt gewonnen! Heel mooi armbandje :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜