∆ H&M BEAUTY, YAY OR NAY?


De make-up van de H&M. Ik heb al een keer een nagellak laten zien maar ik heb nu ook echt zelf 2 producten gekocht. Een lipstick en een eyeliner. Vandaag laat ik deze producten aan jullie zien en laat ik natuurlijk ook weten wat ik ervan vind. Ofwel vind ik het YAY of vind ik het absoluut NAY?
Lees maar snel verder!
Ik ga het vandaag dus hebben over 2 beauty producten, de cream lip color in Fancy Feesia en de aqua liquid eyeliner in Apple Mint.  Laten we maag beginnen met de lipstick!

 Dit is de aller eerste lipstick die ik van het beauty merk van de H&M heb gekocht. Toen ik het doosje toen ik thuis kwam openmaakte was ik ook blij verbaasd over hoe mooi hij eruit zag. Ik wist helemaal niet dat de lipsticks van de H&M zo'n mooie huls hadden. Nu ik erover nadenk heb ik er ook echt nog nooit eentje langs zien komen!

Het doosje is erg mooi. Normaal is de H&M niet echt een budget merk ( in mijn ogen). Maar ik heb hem dus voor lekker goedkoop kunnen kopen. Je ziet wel aan het doosje dat hij niet heel goedkoop is. Hij is zwart, wit en goud. Op het doosje zit een klein stukje papier in het kleurtje van de lipstick waar ook de naam van de lipstick op staat. Toen ik de huls voor het eerst zag vond ik hem echt mooi. Heel luxe, hij doet me wel een beetje denken aan een pilletje. De huls is ook goud met wit. Je ziet wel echt het thema wat ze ook in het doosje hebben verwerkt in de huls.
 
De kleur is een mooie donker roze kleur. Hij zit wel tegen de roze kleur aan. Het is een hele romige lipstick. En met heel romig bedoel ik ook echt heel romig. Meestal is het fijn als een lipstick romig is maar deze is net iets te. Het is heel moeilijk om hem mooi tussen de lijntjes te smeren en hij is er in no time weer vanaf. Met andere lipstick pak ik er altijd een stukje keukenrol bij en blaas ik daar een paar keer op en dan blijft de lipstick langer zitten. Als ik met deze lipstick al 2 keer heb geblazen is de lipstick er al gewoon vanaf. Ik vind de kleur wel echt een YAY maar de romigheid helaas een NAY!
Deze lipstick is te koop bij de H&M voor  €9,99 ( ik heb hem in de sale voor €3,- kunnen scoren)


Dan gaan we nu verder met de eyeliner. Hij was mega goedkoop en ik de kleur die ik op het doosje zag staan vond ik ook wel erg mooi! Ik kon hem niet laten liggen
Het doosje is in de zelfde stijl als het doosje van de lipstick. Ik denk dus dat dit misschien de 'huisstijl'  van de make-up lijn is van de H&M. Ik vind het ook wel erg mooi dat het een heel lange dun doosje is. Het geeft wel iets leuks. Moet ook wel van het flesje waar de eyeliner inzit is lang en dun en anders past het natuurlijk niet in het doosje!  Het flesje van de eyeliner is wit en de kleur van de eyeliner. Ik denk dus dat hij doorzichtig is. Het handvat van de eyeliner is lekker lang zodat je precies kan werken.

Hier zie je het kwastje. Het is een sponsapplicator. Meestal vind ik dit niet fijn maar hij werkt toch wel erg fijn omdat er een hele puntige punt aan zit.

Wat een prachtig product. De naam is Apple Mint al vind ik de kleur zelf meer een beetje tegen het blauw aan zitten. Maar wauw, ik ben verliefd. Hij pas ook heel mooi bij mijn oogkleur. Ik heb hem nu gebruikt als lijntje boven mijn eyeliner maar het kan natuurlijk ook als enige eyeliner.
Het geeft een heel frisse look. Het is ook echt een mega gepigmenteerde kleur. Met 1 lijntje is hij nog wat waterig maar dat ligt denk ik ook aan de hoeveelheid die ik op het kwastje laat ( te weinig denk ik ) Maar met de tweede laag is de kleur al zo puur echt heel erg mooi. Hij blijft ook wel lang zitten. Hij blijft net zo lang zitten al mijn normale eyeliner dus dat is gewoon heel de dag.
Nou deze eyeliner is helemaal YAY!
Deze eyeliner is te koop bij de H&M voor €5,99 ( ik heb hem voor €1,- kunnen scoren)

Met de lipstick ben ik dus iets minder blij dan met de eyeliner maar toch vind ik de H&M beauty wel YAY. Je moet gewoon ten alle tijden de lipstick bij hebben dan is er geen probleem!

Hebben jullie wel eens een make-up product van de H&M geprobeerd?

Bedankt voor het lezen,
LOVE, Quinty ♡♡


Volg jij me al?
♡     ♡     ♡

Share:

7 reacties

 1. Niet-matte lipsticks slijten vaak wel snel eigenlijk. Vind dat H&M beauty er de laatste tijd best op vooruit is gegaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De eyeliner is heel mooi en wat fijn dat je m in de sale hebt gescoord. Ben zelf groot fan van de lakjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De eyeliner is mooi zeg. De lipstick is ook niet helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aah jammer van de lippenstift, als hij er zo af is is het een no go! Die eyeliner staat je wel heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk idee om de eyeliner boven je gewone eyeliner aan te brengen, dat geeft echt een leuk effect! Jammer dat de lipstick té creamy is en zo kort blijft zitten, maar de eyeliner klinkt goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb nog nooit make up bij de H&M gekocht.. de lipstick vind ik wel een leuk kleurtje, maar als hij er zo snel af is vind ik 'm eigenlijk nog best prijzig

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜