∆ ESSENCE MISS CAPTAIN

Tijd voor nagellak. De zomervakantie komt eraan en ik ga dan ook al 'bijna' op vakantie. Oh wat heb ik zin om op vakantie te gaan! Het is zo erg dat ik iedere dag wel een keertje check hoe warm het is in de Côte d'Azur . Hier gaan we namelijk heen. Dat ligt natuurlijk dicht bij zee. Ik hou eigenlijk helemaal niet van de zee maar oke ik moet toegeven, het is altijd wel mooi. Deze nagellak deed me dan ook erg denken aan de zee. Door de kleur en een beetje door de naam!
Lezen jullie mee?

Het is een donker blauwe kleur. Meestal hebben de blauwere kleuren een koele ondertoon maar deze zit toch echt meer tegen een wat warmere ondertoon aan. Het is een mooie diepe kleur. Dit is echt zo'n kleur die ik graag vaak op mijn nagels wil hebben. De kleur dekt goed na 2 laagjes van de nagellak. Ik heb er wel last van dat mijn nagellak zo langzaam droogt, maar daar heb ik nu natuurlijk de Express Drops voor waar binnenkort ook een artikel over online komt.

De nagellak blijft bij mij tussen de 2 a 3 dagen zitten maar zoals ik al vaker heb gezegd kan het natuurlijk zo zijn dat de nagellak bij jou langer zit! Ik weet niet wat voor rare dingen ik doe met mijn handen haha maar om de een of andere reden gaan nagellakken er altijd heel erg snel vanaf.


Ik ben heel erg blij met deze kleur. Hij is erg mooi en blauwe nagellak doet het bij mij altijd heel goed. Ook  vind ik hem op dit moment dus heel mooi omdat hij me aan vakantie doet denken. Al heb ik eigenlijk zo veel zin in vakantie dat alles me eraan laat denken...

Lekker mijn mooiste jurkjes aan doen en door de leuke steden lopen als Cannes en Saint Tropez. In mijn bikini aan het zwembad liggen en stiekem door mijn zonnebril naar alle knappe jongens kijken. Waarvan ik hoop dat die er wel zijn, het liefste frans want dan kunnen ze me niet verstaan haha :) Aaahh ik heb er zoveel zin in!

Maar ik ben dus heel tevreden over deze kleur, hij is te koop bij de Kruidvat voor €1,69

Gaan jullie op vakantie?

Bedankt voor het lezen,
LOVE, Quinty♡♡

Share:

8 reacties

 1. Such adorable color, I love it, thank you for sharing!!!

  xxx

  www.modelonamission.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ben gek op deze teal kleur. Strak gelakt ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aah heerlijk dat hij je aan vakantie laat denken. En bij mij gaat nagellak er ook altijd snel af, behalve van Sally Hanson en dan de gel (no light) nagellak! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blauwe kleur! Ik hou zelf ook erg van blauwe nagellak. En ja, ook ik kan niet wachten om op vakantie te gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk, speciaal kleurtje vind ik! ^^ Doet me ook aan de zee denken ;). x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh, wat een toffe blauwe kleur!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜