∆ ESSENCE ICE CREAM PARTYHet is weer tijd voor een leuke, fleurige nagellak. Toen ik in de winkel was en de sticker NEW zag zitten pakte ik hem eigenlijk al zonder goed naar de kleur te kijken. Ik vind het altijd heel leuk om de nieuwe kleurtjes uit te proberen! Vandaag dit leuke oranje, koraal achtige kleurtje. Lezen jullie mee?


Ice cream party. Ten eerste, wat een leuke naam zeg. Ik weet niet hoe ze er op zijn gekomen want ik heb nog nooit een ijsje gezien in deze kleur maarja. Het klinkt wel erg leuk.
Het is een oranje achtige koraal kleur. Echt een blije kleur. De kleur doet me denken aan de zomer. Geen idee waarom. Deze kleur blijft net als alle andere Essence nagellakjes die ik heb 2 á 3 dagen zitten in combinatie met de base en topcoat.


Ik vind het een hele leuke kleur. Al weet ik niet zeker of ik hem heel vaak ga dragen want hij neigt toch wel erg veel naar het oranje toe. Ik draag eigenlijk alleen maar oranje nagellak als het voetbal is en dan ook niet eens altijd. Jammer dat Nederland niet naar het EK gaat. Anders had ik hem wel vaker gedragen denk ik. 

Essence Ice Cream Party is te koop bij de Kruidvat voor €1.69

Wat vinden jullie van de kleur?
Bedankt voor het lezen,
LOVE, Quinty♡♡


Volg jij me al?
♡     ♡     ♡
BLOGLOVIN'

Share:

4 reacties

  1. Zo op de foto's vind ik het een mooi en zomers kleurtje. Deze kende ik nog niet van Essence.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is een mooi kleurtje om te zien maar ik ben niet zo'n grote oranje fan :')

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! Net zo'n oranjetint die ik mezelf ook wel zie gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜