∆ ESSENCE EXPRESS DRY DROPS

Zoals jullie wel weten lak ik vaak mijn nagels.  Maar eigenlijk ben ik veel te ongeduldig voor nagels lakken, het duurt me vaak al snel te lang. Ik lak nu daarom ook altijd mijn nagels voor ik ga slapen zodat ik niet hoef te wachten. In de ochtend zijn ze dan nog redelijk netjes. Maar nu liep ik in de winkel en zag ik deze Express Dry Drops staan. Het zou zo zijn dat als je 2 druppeltjes op je gelakte nagels druppelt, dat ze dan sneller drogen. Ik was benieuwd en heb het geprobeerd.
Zou het echt helpen?
Lees maar mee!


Het flesje waar het inzit is van glas. Wat eigenlijk wel met alle nagelproducten is die ik heb. Bovenaan het flesje zit een pipetje, dit is dat je aan het bovenste rubberen dingetje drukt en dan weer los laat komt de olie in het pipetje. Als je nu weer in het rubberen dingetje drukt kun je er druppeltjes uit laten komen. Een heel handig systeem vind ik, zo kun je het heel goed doseren.

' Soms telt elke seconde. Daarom heeft Essence nu de Express Dry Drops waarmee je nagellak in 60 seconden droogt. Dankzij de handige pipet is het heel eenvoudig om Essence Express Dry Drops druppelsgewijs aan te brengen. Je nagels en nagelriemen worden tegelijkertijd verwend met vitamine E en amandelolie '

Hier zie je het pipetje. Wat ook gemaakt is van glas. Ik moet eerlijk zijn ik ben niet de handigste dus dit vind ik eigenlijk niet fijn. Het voelt heel fragiel, een keertje ergens tegenaan stoten en hij is kapot. Gelukkig is dat nog niet gebeurt. Trouwens, zien jullie hoe mooi die foto waar de druppel eruit komt is. Het was best moeilijk. In mijn ene hand een mega zware camera en in mijn andere hand het druppeltje proberen te laten vallen terwijl ik de foto maak. Erg moeilijk haha.

Oké terug naar de olie.

Er staat bij dat er amandel olie in zit. Dit merk je ook wel heel erg. Het voelt namelijk alsof het pure olie is. Het is dan ook wel heel belangrijk dat je echt maar 2 druppels op je nagels druppelt anders zijn je handen zo vet dat je niets normaal kan vasthouden. Ik merk ook wel dat het door de amandelolie heel zacht is voor mijn nagels en ik heb ook wel echt het idee dat het mijn nagelriemen verzorgd. Ik had best vaak last dat daar allemaal scheurtjes in zaten maar nu ik deze olie heb gebruikt niet meer. Maar dan nu natuurlijk het belangrijkste, droogt hij mijn nagels echt sneller?

Ja hij droogt mijn nagels zeker sneller, niet in 60 seconden maar wel in ongeveer 2 tot 2,5 minuut. Je vingers blijven wel vet dus je moet wel oppassen met als je je handen schoon wilt maken dat je het niet te snel doet en zo dus je nagellak dus te beschadigen. Wat ik ook heb gemerkt is dat als je dus wel per ongelijk te veel druppels gebruikt dat je ook wat belletjes in je nagellak krijgt. Voor mijn geen probleem want het zijn zulke kleine belletjes dat je het waarschijnlijk alleen zelf ziet!

Ik ben heel erg tevreden over dit product! Ik zou het jullie zeker aanraden, vooral als je ook net zo ongeduldig bent als mij maar wel van nagels lakken houd :)

Deze Essence Express Dry Drops zijn te koop bij de Kruidvat voor €1,99

Hebben jullie ook last van langzaam drogende nagellak?Bedankt voor het lezen,
LOVE, Quinty♡♡

Share:

19 reacties

 1. Hmm, ik heb er niet zoveel vertrouwen in. Ik ben een erg onhandig persoon, dus ik laat het wel bij drogen haha.

  Liefs, Celine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan echt niet tegen langzaam drogende nagellak :P zoiets is dan wel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vond deze wel prima, maar niet super snel...Wel lekker die verzorgende werking.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt wel goed. Ben wel benieuwd. Mooie foto met dat druppeltje ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze ook, ik vind het heel handig, maar net wat jij zegt, je vingers blijven echt vettig achteraf! Dus gebruik de druppels alsnog bijna nooit (liever een sneldrogende topcoat). X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat je nagellak sneller droogt met deze druppels! Zelf gebruik ik meestal een spray van Essence om mijn lak sneller te laten drogen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Droog in 60 seconden had echt wel heerlijk geweest :D maar ach, alle beetjes helpen zeker?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als het helpt zoals je zegt dan neem ik de vette handen voor lief. Ik moet zeggen dat dit resultaat had ik niet verwacht en wat een leuk prijsje. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik ben soms zooo ongeduldig als het aankomt op nagels lakken! En telkens ik denk dat het goed is, kom ik wel ergens tegen aan en ziet het er niet zo goed meer uit ;p. Deze van Essence zou een echte 'life-saver' kunnen zijn, maar ik heb er niet zoveel vertrouwen in, droogtijd is best nog lang en ik heb een hekel aan vettige handen ;p. x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hmm, ik ben niet helemaal overtuigd. Die vette handen achteraf lijken me niet praktisch. Ik hou het toch op m'n sneldrogende topcoat, die binnen 30 seconden droog is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik wacht liever tot mijn nagels droog zijn, het kan op sommige momenten heel makkelijk zijn maar vettige handen achteraf lijkt me niet zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Voor sommige nagellak is dit echt een uitkomst! Meestal gebruik ik nagellak van Rimmel Londen en die is in 60 seconden droog (gelukkig) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 13. vroeg me altijd al af of zoiets werkt. Jammer dat het een vettig laagje achter laat.. ik lak mijn nagels altijd als ik achter mijn computer ga zitten, terwijl het typen of zoeken met de muis blijven mijn nagels meestal onaangeraakt zeg maar, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb deze ook en ben er erg tevreden over! Gave foto met dat druppeltje!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wel apart de amandelolie erin! je zou denken dat dat het tegenwerkt. wel fijn dat het helpt met de nagels ietsje sneller drogen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb deze zelf ook! Ik vind hem fijn maar gebruik hem om eerlijk te zijn niet iedere keer wanneer ik mijn nagels lak...

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heb zelf ook echt het idee dat het werkt en kan soms echt niet meer zonder!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik vind deze zelf erg fijn! Echt al meerdere flesjes opgemaakt! Maar ben tich meer fan van mijn sally hansen sneldrogende topcoat!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik heb deze ook en vind m fijn. Maar nog fijner vind ik de gel topcoat van catrice, die is echt heel snel droog en dan ook nog heel hard! Ik heb niet zo heel sterke nagels, maar als ik de base en de topcoat van catrice (zonder lamp) gebruik, houdt het ooit 2 weken!
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜