DE DISNEY DILEMMA TAG

De leukste films die er bestaan zijn de films van Disney. Ik kan altijd zo genieten van een leuke (kinder) Disney film. Mijn favoriete film is Tangled, die kon ik gewoon woordelijk meepraten Ik hou gewoon van Disney. Toen ik ook deze tag langs zag zien komen wist ik dat ik hem moest invullen. Vandaag ga ik dat doen voor jullie. Dit is de Disney Dilemma tag!

♡♡♡

Elke dag een Disneyfilm kijken of elke dag in een attractie in Disneyland moeten?
Nou al een hele moeilijke vraag. Ik hou van films maar ik hou ook van attracties. Toch denk ik dat ik iedere dag een Disney film zou kijken. Is iets makkelijker want dat kan gewoon thuis. Om iedere dag in een attractie in Disney te gaan moet ik wel eerst even 5 uurtjes reizen heen en terug. Onmogelijk dus. Ik kies voor de film :)

♡♡♡

Een giftige appel eten of je prikken aan het spinnewiel?
Nou bij allebei val te eigenlijk in een diepe slaap tot je word wakker gekust door een prins. Hmm, ik heb geen idee. Wat zou vervelender zijn. Ik denk dat het fijner is een prikje te voelen in je vinger dan te stikken in een appel. Dus ik denk dat ik kies voor het prikken aan het spinnewiel. Maar natuurlijk moet er dan wel even een knappe prins komen om mij wakker te kussen, anders slaap ik voor 100 jaar

♡♡♡

Deze film mag je never nooit meer kijken: Kies je 101 Dalmatiërs of Pinokkio?
Ik vind eigenlijk beide films niet heel speciaal. 101 dalmatiërs heb ik misschien vroeger een paar keer gekeken en pinokkio heb ik ook echt maar een paar keer afgekeken. Het maakt me dus eigenlijk niet heel veel uit. Ik zou het ook geen straf vinden als ik beide nooit meer zou mogen zien!

♡♡♡

Alles in ijs kunnen veranderen zoals Elsa of de magische krachten van de goede Feeën?
Ik zou het liefste magische krachten hebben. Het lijkt me wel makkelijk. Als ik alles in ijs zou kunnen veranderen als Elsa dan zou ik voor de rest van mijn leven handschoenen moeten dragen en ik heb een hekel aan handschoenen.

♡♡♡

Voor altijd als Donald Duck praten of altijd Let It Go uit Frozen zingen?
Let it go zingen natuurlijk. De stem van Donald duck vind ik vreselijk. Ik zou het veel leuker vinden om altijd te mogen zingen. En dan nog zo'n leuk liedje als let it go. Ik weet niet of ik dan nog veel vrienden heb als ik dat doe want ik heb niet de stem van een engeltje maarja, hun probleem haha :)

♡♡♡

Jij bent de slechterik. Ben je Frodo uit de klokkenluider of Jafar uit Aladdin?
Ik heb ze beide op google moeten opzoeken want ik heb geen idee wie het zijn. Nu heb ik een plaatje maar ik weet nog niet wie ze zijn dus hier heb ik eigenlijk geen keuze in.
Dan kies ik voor liever voor Maleficent :)

♡♡♡

Voor altijd op repeat in je hoofd: It’s a Small World of Supercalifragilisticexpialidocious
Dankjewel voor deze vraag, nu heb ik it's a small world in mijn hoofd en ik word er nu al helemaal gek van. Het is zo vervelend want ik ken maar 1 zinnetje. Of misschien bestaat het liedje maar uit een zin? Geen idee haha. Nu zing ik in mijn hoofd Supercalifragilisticexpialidocious en ik begin al gelijk een beetje te bewegen! Van dat liedje word ik blij

♡♡♡

Welke Disney prinses kies je?: Pocahontas of Merida?
Pocahontas vind ik leuker. En ik wil liever niet het accent van Marida. :)

♡♡♡

Je stem weggeven aan Ursula en nooit meer praten of altijd struikelen over je te lange Rapunzel haar die je niet mag afknippen?
In mijn engste nachtmerries ben ik aan het gillen maar komt er geen geluid uit. Dit wil ik dus absoluut niet, ik kies liever voor het struikelen over de lange haren. Dan zorg ik er wel voor dat er aan de kant waar ik val een hoopje haren ligt voor een zachte landing!

♡♡♡

Je favoriete Disney film nooit meer zien of je favoriete Disney song nooit meer luisteren?
Dan luister ik liever nooit meer daar mijn favoriete Disney song. Zonder de film kan ik niet ( Tangled) en stiekem zit in de film mijn favoriete liedje dus het is eigenlijk een win win situatie. Dan kan ik en de film kijken en het liedje luisteren haha

♡♡♡

Nou dit was de Disney Dilemma Tag, Ik vond hem leuk maar toch nog best moeilijk om in te vullen. Neem deze tag gerust over1

Bedankt voor het lezen,
LOVE, Quinty♡♡

Share:

8 reacties

 1. Ik vind dit echt een geweldige tag haha! Leuke antwoorden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Pocahontas daar vind ik altijd leuk. :-)Ik ben niet opgegroeid in Nederland maar wel met disney. Volgens mij iedere kind.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk deze tag had wel andere al gezien maar deze niet. Kijk ook af en toe nog disney films al zijn sommige te oud zoals pinocchio.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh, zo'n geweldige tag, leuk om te lezen! ^^ Misschien ga ik hem ook eens invullen, haha :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo'n grappige tag, ik zou zo slecht zijn met deze vragen, haha. Leuk om te zien hoe jij ermee omgaat! Hoewel ik ook voor Pocahontas zou zijn gegaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tag zeg en ook om jouw antwoorden te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ken eigenlijk alleen de echte klassiekers zoals sneeuwwitje, doornroosje, bambi en dat soort oude filmpjes, en daar ken ik er eigenlijk ook nog maar een paar van haha! Die hadden wij op video vroeger. Dus ben veel namen tegengekomen in je artikel die ik eigenlijk helemaal niet ken! Maar wel leuk, al die fantasieën. Ik vind het vooral jammer dat er tegenwoordig alleen animatiefilms zijn en geen tekenfilms meer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lange, leuke tag! Echt heel leuk! Deze ga ik misschien overnemen :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜