∆ BEFORE I DIE..... BUCKETLIST

Ik heb al heel erg veel dingen op mijn bucketlist staat maar hij is nog lang niet vol. Er zijn nog zo veel dingen die ik wil doen voor ik dood ga. Natuurlijk hoop ik ook dat ik alles van mijn lijstje kan afstrepen. Hier ga ik mijn best voor doen. Vandaag vul ik mijn lijstje weer aan met een aantal dingen die ik zeker wil doen! Lezen jullie mee?

 Ik heb het al heel erg vaak geprobeerd. Het starten van een dagboek en hem ook daadwerkelijk bijhouden. Dit lukt me dan zo'n week of misschien 2 weken maar dan vergeet ik het weer of heb ik er geen zin in. Het lijkt me zo leuk om gewoon alle dingen die je mee maakt en al je gedachtes in een dagboek te schrijven en die dan later eens terug lezen. Dit lijkt me echt speciaal.

 Deze staat zeker op nummer 1 van mijn bucketlist. Het lijkt me zo mooi om een kindje te kunnen krijgen. Ik wil het ook echt heel graag. Natuurlijk moet het kunnen en heb ik er nog een man voor nodig (het zou ook zonder kunnen maar liever met man). Het lijkt me zo mooi om een kindje te krijgen, en die op te voeden tot het persoon wat ze dan later worden. Ook lijkt het me heel fijn om mama genoemd te worden!

 Ik zie er nu al naar uit om naar een bruidswinkel te gaan en bruidsjurken te passen. Het liefste wil ik een strapless jurk met een sweetheart-neckline en dan een mooi strak lijfje met wat diamantjes erop en dan in de taille een bandje en dan vanaf de taille tot de grond een lekkere volle poef van tulle. Een echte prinsessen jurk dus. Ik kijk wekelijks naar Say Yes To The Dress dus ik heb mijn jurk al helemaal gezien. Jammer dat ze zo prijzig zijn. Maar ik heb al tegen mama gezegd dat ik graag wil dat ze mijn jurk betaald haha (ik blijf hopen)

 Oke, een vakantie zonder vakantieliefde is leuk ( heb ik al 19 jaar) Maar hoe leuk moet het zijn, dat je de eerste dag van de vakantie een leuke jongen tegenkomt die uit Nederland komt maar toch heel ver van jou vandaan. Het klikt en je ziet hem elke dag van de vakantie en jullie worden verliefd ( hoe verliefd je op vakantie in een paar dagen kan worden natuurlijk) Dan de tijd van je leven hebben in die 2 weken op de camping. Na die 2 weken neem je weer afscheid maar je wilt wel contact blijven houden en afspreken. Maar omdat hij zo ver weg woont verwaterd het toch. Heb je toch een onvergetelijke zomer gehad maar je kunt thuis ook gewoon weer je gang gaan! Het lijkt me heel erg leuk hihi :)

 Ik wil heel graag bungeejumpen. Dit is natuurlijk niet zo moeilijk om te doen maar toch. Ik durf eigenlijk nog niet echt maar het lijkt me zo'n fijn gevoel om het een keer te doen. Gewoon terwijl je springt even nergens aan denken en je heel vrij voelen. Zo denk ik er nu over maar waarschijnlijk op het moment dat ik het eindelijk durf, sta ik op het moment van springen en durf ik niet meer en wil ik terug. Maar hoe dan ook lijkt het me gaaf om te doen!

Every girls dream. Of niet soms?
Ik denk dat iedereen er wel eens over heeft nagedacht, als je in de winkel loopt en je hebt al eigenlijk te veel gekocht. Dat je denkt, had ik maar geen budget. Kon ik maar alles kopen wat ik zou willen. Dit lijkt me heel erg leuk om te doen. Jullie weten misschien wel dat ik een mega budget shopper ben dus een dagje shoppen zonder budget laat mij hier denk ik iets vrijer in. Dan ga ik er ook van profiteren. Het duurste van het duurste kopen en lekker veel. Gewoon zoveel kopen dat ik de komende jaren niet veel meer hoef. Als dit ooit gebeurd hoop ik wel dat er een MAC winkel in de buurt is, die ga ik dan even leegkopen :)

Wat staat er nog echt op jullie bucketlist?
Wat willen jullie nog doen voor je dood gaat?

Bedankt voor het lezen,
LOVE, Quinty♡♡

Share:

5 reacties

 1. Bungeejumpen dat klinkt goed. Mooie wens heb je. Mijn droom als moeder is al uitgekomen gelukkig. Maar ik ben ook een stuk ouder. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie wensen heb je! Dat bungeejumpen lijkt mij alleen iets te eng hihi!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In ieder geval geen bungeejumpen hoor. Zo'n shopping spree en dan in de USA!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lijst! Een kindje krijgen staat bij mij ook erg hoog op het lijstje ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk lijstje! Bungeejumpen heb ik ooit gedaan, heel gaaf maar ook stiekem wel eng hoor hihi. En een vakantieliefde heb ik regelmatig gehad hahah, is wel echt super leuk. Mijn huidige vriend heb ik ook op vakantie leren kennen maar toen waren we echt 3 jaar lang vrienden. Daarna is dat pas iets geworden haha :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜