∆ BATTLE OF THE BLOGS #2

Vandaag is het weer zo ver, samen met Lieke van www.lifestylelieke.nl beginnen we met de battle of the blogs.  Het thema van deze tweede battle is "De mooiste/ leukste DIY sieradenrek/sieradenhouder". Ik ben benieuwd welke jullie het mooiste vinden. Onderaan dit artikel kunnen jullie allemaal stemmen!

Ik heb een kleerhanger gemaakt waar je je sieraden aan kunt hangen. Natuurlijk heb ik die nog even leuk versierd.

Wat heb je nodig voor deze DIY:
¤ Een kleerhanger
¤ Hamer
¤ Spijkers
¤ Lijm
¤ Kant
¤ Glitters
¤ Plakparels + diamantjes
¤ Sieraden :)

Ik ben begonnen met een spijker in de hanger te slaan. Gewoon even voor de zekerheid kijken of het wel lukt en of het niet te hard is ofzo. Gelukkig lukte het. Ik heb eerst 1 spijker erin geslagen en die ook even versierd met wat plakdiamantjes. Ik vond dit er heel erg leuk uitzien en daarom ben ik er zo mee doorgegaan.  Ik heb er in totaal 16 spijkers in zitten en het de kleurtjes van de plakdiamantjes afgewisseld met hoe ik zelf dacht dat het er mooi uit zou zien.

Toen ik dat af had dacht ik dat het wel leuk was om aan de beide uiterste kanten van de hanger een leuk patroon te maken met pareltjes. Dit ook wel echt heel goed gelukt. Ze zijn ook bijna precies het zelfde. Hier ben ik erg trots op.

Toen wilde ik nog met glitters gaan werken. Ik had met lijm wat stipjes gezet en hierover ook weer verschillende kleurtjes glitters overheen gegooid. Even afgeklopt op een doekje en naar buiten gelopen om de overige glitters eraf te blazen.

Nu wilde ik nog iets om de oorbellen aan te hangen. Na goed nadenken dacht ik dat het leuk wat om een randje kant aan de onderkant te hangen. Hier kun je makkelijk de oorbellen doorheen hangen, als je witte oorbellen hebt wel iets moeilijker terug vinden maar ik vond het best een goed idee van mezelf.


Hierboven zie je wat foto's van dichtbij van het eindresultaat. Ook zie je het hangertje zonder iets van sieraden eraan, dan kun je iets beter zien hoe hij eruit ziet! Hieronder het hele resultaat van de hele hanger met de sieraden eraan. Al was het in mijn hoofd iets mooier geworden dan dat het ook echt is, ik ben er toch wel trots op en ik heb er echt moeite voor gedaan!


Hieronder zie je het resultaat van de DIY van Lieke. Voor haar gehele artikel kijk op haar blog.


Stem hieronder op welke jullie het leukste of het mooiste vinden! Jullie kunnen een week stemmen en dan komt volgende week de uitslag. De winnaar mag dan weer de volgende battle verzinnen :)


Wie heeft de leukste DIY gemaakt?

Lifestyle Lieke
Let's Talk Lipstick
quizWillen jullie meedoen aan de volgende battle?
Stuur dan snel een mailtje naar battle-of-the-blogs@outlook.com


Welke DIY vinden jullie het mooiste/ leukste?

Bedankt voor het lezen,
LOVE Quinty♡♡

Share:

6 reacties

 1. Heel erg leuk gedaan!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alle twee net anders, maar wel heel gaaf en inspirerend. Meestal koop ik zoiets, maar nu zie ik hoe een mens creatief kan zijn. De volgende keer moet ik maar eerst wat van maken i.p.v. kopen. :-) Goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hehe oeps ik had het toch verkeerd begrepen :') (ik dacht dat lezers ook mee moesten doen)
  Maar jullie hebben beide echt leuke DIY's gemaakt, het is lastig kiezen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lezers mogen ook mee doen! Maar als je dit zou willen moet je even een mailtje sturen naar battle-of-the-blogs@outlook.com :)

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜