∆ MUA SHADE 13

De lipsticks van MUA met de witte huls vind ik altijd heel erg fijn, Ik had er nog nooit een geprobeerd met een zwarte huls. Volgens mij is het zo dat de witte huls matte lipsticks zijn en de zwarte huls geen matte lipstick. Zoals jullie misschien wel weten ben ik veel meer van matte lipsticks, maar ik vond deze kleur zo mooi dat ik hem niet kon laten staan. Lezen jullie mee?

MUA SHADE 13

Dan beginnen we maar met de huls. Ik vind het van de buitenkant er mooi uitzien. Simpel maar wel chic. Daar hou ik wel van. Ook is het zo dat de kleur aan de onderkant ook echt precies de kleur is, je kan het eraf draaien en dan zit er ook nog echt lipstick in. Dit kun je dan met een kwastje op doen.

Als we dan de lipstick open maken is de huls nog steeds mooi maar het zilveren gedeelte waar de lipstick zeg maar uit komt dat gaat heel snel kapot. Als ik de lipstick dan omhoog wil draaien kan ik zo ver draaien maar dan draai ik zeg maar dat zilveren gedeelde omdat het los zit. Als ik de onderkant gewoon draai gaat hij wel nog open hoor!

LET ME SHOW YOU!

Dan hier de kleur op mijn lippen. Shade 13 is een prachtige knallende rode kleur. Hij lijkt wel een beetje op relentlessly red. Alleen dan is deze misschien nog wel feller en natuurlijk niet mat. Ik moet zeggen dat ik het bij een rode kleur ook wel mooi vind als hij wat glanzender is. Hij lijkt zo nog voller van kleur en hij dekt overal goed.  Hij is erg romig, dit is erg fijn alleen brengt hij wel een beetje moeilijk aan. Omdat hij zo romig is schiet ik snel uit.

CONCLUSIE

Ik ben heel erg blij met deze kleur. Ik vond eerst rode kleuren niet heel erg mooi maar begin ze steeds meer te waarderen omdat ze zo leuk staan. De houdbaarheid van deze lipstick is niet heel lang. Omdat het zo'n romige glanzende kleur gaat hij er ook wel snel vanaf. Als je niets eet of drinkt gaat hij zeker wel 2 uur mee als goede felle kleur. Maar als je iets eet of drinkt blijft er eigenlijk meer op je eten of glas achter dan op je lippen. Je moet hem dus wel ten allen tijde mee hebben om even bij te werken.

Iets wat ik wel jammer vind is dat niet alle lipsticks van MUA een naam hebben. Al die ik hem van de matte lijn hebben allemaal een leuke naam maar ik heb er nu 2 van de niet matte lijn en die hebben allebei geen leuke naam. Ik vind de namen altijd wel echt een leuk iets bij een lipstick.

Deze lipstick is te koop bij de Kruidvat voor €2,49

Wat zijn jullie ervaringen met de lipsticks van MUA?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty


PS 
Waarschijnlijk is deze lipstick kleur als je dit artikel leest weer iets feller dan hij in werkelijkheid is. Mijn excuses daarvoor!

Share:

8 reacties

 1. Ook deze kleur staat je echt heel mooi, heerlijke zomerse kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een sexy kleur. Hij is evht mooi bij je. Ook al hou je van matte is dit toch ook wel een toppertje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat een prachtige kleur! Staat je heel mooi :-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker opvallend, staat je echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat je heel mooi! Rood kun je echt goed hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hou van romige lipstick, wel daardoor jammer dat hij een beetje moeilijk aanbrengt. De kleur vind ik erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel mooi keurtje! Staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜