∆ MAC RELENTLESSLY RED


Relentlessly red, mijn 10e Mac lipstick. Het gaat snel joh, ik dacht echt dat het er bij 1 of 2 zou blijven. Maar ze zijn zo fijn! Ik houd me gelukkig nog steeds aan mijn regel dat ik er 1 per maand mag kopen, vandaag laat ik jullie die van de maand mei zien! Lezen jullie mee?

De huls van Mac is in mijn mening de mooiste huls die een lipstick kan hebben. Het is simpel maar toch classy en erg herkenbaar. Ik denk dat iedereen die een kogelvormige lipstick ziet wel gelijk weet dat het een Mac lipstick is ( meisjes dan haha). Ook het doosje vind ik mooi, ik bewaar ze van al mijn lipsticks die ik heb. Ik ben nog erg zuinig en als ik ze mee neem naar ergens buitenshuis neem ik hem in het doosje mee. Iets minder is dat ik zie dat bij de lipsticks die ik het meeste meeneem gaat de verpakking een beetje kapot, maarja dat is een minuscuulminpuntje.

 RELENTLESSLY RED

Dan zullen we het eens hebben over de kleur, WAUW. Toen ik hem uit de verpakking haalde en hem voor het eerst in het echt zag was ik meteen verliefd. Het was ook nog precies een kleur die ik zocht. Rood, niet te fel rood maar met een wat roze ondertoon die wel rood lijkt, onduidelijk much haha misschien snappen jullie wat ik bedoel, de mensen die nog zo'n kleur zoeken denk ik wel.

Relentlessly red is een retro-matte kleur. Dit betekend matter dan mat. Dit betekend vaak ook dat hij nog moeilijker aanbrengt maar met deze kleur heb ik dit niet. Hij brengt toch best romig aan en toch profiteer je van de lange houdbaarheid van de retro-matte lipstick. Hij blijft zeker een halve dag goed zitten. Dan moet je natuurlijk niet overdreven veel eten of drinken.

Let me show you!

Oké ik moet toegeven, hij staat me goed!(eigendunk) 
Misschien zie ik dit alleen zelf maar ik heb het idee dat hij mijn gezicht laat spreken of iets. Ik straal mee of zo. Zulke kleuren laten me ook wel echt heel zelfverzekerd voelen. Ik heb ook het gevoel dat ik aangekeken word, maar niet het idee dat het negatief is. Op zo'n manier vind ik het wel leuk om op te vallen! En nog een pluspunt is dat de kleur echt prachtig staat bij mijn haar kleur:)
Ik ben helemaal HAPPY met deze kleur!

Deze kleur is te koop bij Douglas, Bijenkorf & Mac voor €19,50

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty  ♡

Ps:
Als dit artikel bekeken word op een telefoon is de kleur feller dan hier echt. Ik weet nog steeds niet hoe het komt maar op een wat groter beeldscherm is de kleur hoe hij echt is. Iets minder fel dus hihi sorry!

Share:

12 reacties

 1. Deze kleur staat je zeker goed! Heerlijke kleur voor de zomer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lekker fel maar dat kan je goed hebben! Staat je mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ben je lekker enthousiast! Vind 't ook wel een mooie tint rood, vooral met dat roze er een beetje in.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige knal kleur zeg, staat je in ieder geval super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Staat je super - voor mij te fel ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg fijn dat de kleur van de lipstick je zelfvertrouwen geeft en daarom draag je hem waarschijnlijk. :-) Geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij staat je inderdaad prachtig, dat mag je best zeggen :) Fijn ook dat hij nog best romig aanvoelt, want de kleur vind ik prachtig, maar ik heb mij tot nu toe ingehouden omdat ik niet wist of de finish wel fijn zou zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. 1 MAC lipstick per maand kopen lijkt me een erg goede regel ;). Deze heeft echt een prachtige kleur en staat je mooi ook! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie lipstick. Een erg klassiek rode kleur, vind ik. Hij staat je goed!
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw, deze kleur staat je echt heel tof!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heerlijke kleur voor in de zomer! Staat je echt goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜