∆ ESSENCE A WHISPER OF SPRING

PASTEL, I LOVE IT!
Ik ben erachter dat ik de laatste tijd steeds meer van de leuke pastel kleurtjes ben. Ze zijn dit moment er populair dus je ziet ze ook veel. Ik denk ook altijd, hoe meer je iets ziet, hoe meer je ervan gaat houden. Vandaag heb ik dan ook deze CUTE paarse/ lila pastel kleur voor jullie! Lezen jullie mee?


ESSENCE A WHISPER OF SPRING

Zoals de meeste van mijn nagellakjes is dit weer een nagellakje van mijn favoriete budgetmerk. Essence natuurlijk. Dit keer een paars / lila kleurtje. Hij zit meer tegen het lila aan maar lila valt onder paars toch?  Het is net als alle pastel kleuren een heel fris en vrolijk kleurtje.
Bij deze nagellak heb je 2 laagjes nodig om hem volledig te laten dekken. Je zou als hij nog wat door mag schijnen ook een laagje doen. Bij dit lakje geeft dat ook wel een leuk effect. Maar ik doe gewoon altijd 2 laagjes want ik hou er van als de kleur gewoon lekker dekt!

In combinatie met de basecoat en topcoat blijft deze nagellak 2 a 3 dagen zitten.

Let me show you!

Ik ben blij met dit kleurtje. Wat ik ook erg fijn vind is dat hij mijn handen niet heel wit maakt. Ik heb ook veel nagellakjes die mijn handen nog bleker maken dan dat ze zijn. Deze doet het niet. Mijn handen lijken iets minder bleek. Dit vind ik echt een pluspunt.  De kleur vind ik ook echt prachtig. want zoals ik al zei hou ik de laatste tijd erg van pastel kleurtjes.

Essence a whisper of spring is te koop bij de Kruidvat voor €1,69


Wat vinden jullie van pastel kleurtjes?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty ♡♡


Share:

15 reacties

 1. Prachtig lila kleurtje ik ben gek op pastelkleuren. Goede dekking ook van Essence.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van de week had je ook al zo'n lief kleurtje. Pastels doen het bij mij in de lente /zomer ook altijd goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur is leuk. Ik heb zelf nog nooit zo'n kleur gebruikt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kleurtje, alleen lila is niet een kleurtje wat ik snel zou pakken

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ook dit is weer zo'n leuk kleurtje, ik houd er van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De lakjes van Essence zijn altijd heel goed voor een lekker goedkoop prijsje. Ik hou van pastelkleurtjes en dan vooral op nagels! <3
  Liefs,
  Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi kleurtje! De dekking klinkt ook wel erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuk kleurtje! :-D Lekker zomers.

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige kleur! ^^ Ik hou van pastelkleurtjes ^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie kleur zeg, helemaal geschikt voor deze tijd van het jaar! Essence is ook een van mijn favoriete merken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Het is zeker een mooi kleurtje! Zelf zou ik hem nog wat mooier vinden met een glittertopcoat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind het een heel leuk kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜