∆ ESSENCE PRINCE CHARMING

Zoals ik jullie al verteld had heb ik veel nieuwe nagellakjes gekocht van Essence. Ik ga deze allemaal aan jullie laten zien dus er komen veel mooie lakjes online. Vandaag ook weer een prachtig kleurtje genaamd Prince Charming. Ik ga hem vandaag aan jullie laten zien, lezen jullie mee?

Essence Prince Charming

Prince Charming is een mooie groene kleur met wat glitter achtig erin. Het is een erg frisse kleur voor in de zomer. Meestal vind ik toch dat de wat donkere kleuren meer afwijken naar kleurtjes voor de herfst/winter maar dat heeft deze absoluut niet. Ik heb hem al helemaal in gedachte in de zomer met een mooi jurkje met bloemetjes en groene details en dan dit lakje. Perfect!

Let me show you!

Hier zie je de nagellak nog eens goed op mijn nagels. Sorry dat mijn nagels niet perfect zijn, zoals ik in mijn artikel van maandag vertelde zijn mijn nagels erg slecht. Ze zijn wel aan het verbeteren en aan het groeien maar het gaat nog niet super dus mijn nagels zijn een beetje ongelijk. Sorry daarvoor!

Ik vind het een hele mooie kleur. Hij blijft niet mega lang zitten maar dat maakt mij niet minder blij. Ik verwacht al niet meer van de nagellakjes van Essence. Ze zijn lekker budget en de kleuren zijn prachtig.  Ik vind wel dat deze kleur mijn handen nog witter maakt dan dat ze nu al zijn, hopelijk is dat dadelijk in de zomer iets minder. Het maakt wat grauwig, maar dat ligt echt aan mijn huidskleur. Dat is bij iedereen anders natuurlijk!

Essence Prince Charming is te koop bij de Kruidvat voor €1,69

Wat is jullie favoriete nagellakje voor de lente?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

OOK LEUK OM TE LEZEN!


Share:

10 reacties

 1. Wat een mooi kleurtje weer van Essence en ook een prachtige glans en finish.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat je nagellak niet perfect is wegens je slechte nagel is nog beter dan mijn nagellak kunst. Ik lak mijn nagel, omdat ik de kleur mooi vind. Zo goed ben ik zeker niet. ;-) Dit is echt een kleur om verliefd op te worden. Ik ga ze ook scoren bij Kruidvat.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooeeeh wat een mooi kleurtje! Zo'n kleur zocht ik eigenlijk al, maar nu heb ik een andere groene tint al gekocht *baal baal*
  Ik weet niet of je de basecoat en topcoat gebruikt van Essence (van 'The gel' lijn)? Dan blijven de nagellakjes wel langer zitten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kleurtje! Ik vind je nagels gewoon mooi hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. vrolijk lente kleurtje! Je nagels zien er beter uit dan die van mij haha, mooie lengte hebben ze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi kleurtje! Ik vind het lengteverschil trouwens wel meevallen; bij mij is dat wel eens veel duidelijker te zien. Het is dat je het zegt anders was het mij niet echt opgevallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooie kleur!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi en apart kleurtje ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜