∆ ESSENCE FORGIVE ME

Alweer een pastel kleurtje?!
Ja zeker, ik ga de lente wel op mijn nagels dragen als het weer niet wil mee werken. Pastel kleurtjes zijn gewoon zo vrolijk en ik word er blij van. Zeker met dit  typisch Nederlandse flut weer buiten. Ik hoop dat jullie net zo vrolijk worden van dit soort kleurtjes als ik. Lezen jullie mee?

ESSENCE FORGIVE ME

Essence Forgive me, het is in ieder geval al een leuke naam. Ik ben sowieso te spreken over de naam. Ik vind alle namen van de nagellakjes van Essence wel echt heel erg leuk. Ze zijn allemaal zo verschillend en lekker origineel!

De kleur vind ik erg mooi. Het is een neutraal pastel roze nagellakje. Dit is zo'n everyday lakje. Niet te overdreven maar je nagels zien er toch verzorgd uit. Wat natuurlijk het belangrijkste is.
2 laagjes en deze nagellak dekt goed, je hebt al gelijk een mooie egale roze kleur. Hij blijft bij mij rond de 2 a 3 dagen (in combinatie met de base-coat & top-coat die erbij horen) zitten maar zoals ik al vaker heb gezegd ligt dit aan mij. Waarschijnlijk blijft hij bij iemand anders wel wat langer zitten hihi.

LET ME SHOW YOU!

Hier zien jullie de kleur op mijn nagels. Lekker simpel maar een erg leuke mooie kleur. Het is een frisse roze kleur die denk ik iedereen wel kan hebben. Dit is weer zo'n perfect kleurtje om mijn humeur wat beter te maken! Wat nu met dit weer zo somber is als het weer zelf.
Ik ben erg blij met dit kleurtje en als iemand nog zo'n lief pastel roze kleurtje zoekt, raad ik deze van Essence zeker aan. Hij is mooi en Essence is natuurlijk gewoon een fijn merk!

Essence Forgive Me is te koop bij de Kruidvat voor €1,69

Wat vinden jullie van dit kleurtje?LOVE, Quinty ♡♡
OOK LEUK OM TE LEZEN:

Share:

8 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜