∆ ESSENCE COLOR & CARE, I CARE FOR YOU

Omdat ik tijdens stage best veel met mijn handen in het water zit worden mijn nagels erg snel zacht en scheuren ze af. Ik zag deze color en care staan bij de kruidvat. Het is een nagellak die een leuk kleurtje moet hebben en ook nog eens je nagels moet verharden. Maar doet hij dat ook echt?


COLOR & CARE: I CARE FOR YOU

Ik heb de kleur I Care For You gekozen. Ze hadden volgens mij nog 5 andere kleurtjes. Het zijn wel allemaal wat zachtere pastelkleurtjes. Maar deze vond ik dus het mooist. Toen ik hem kocht dacht ik eigenlijk dat het een kleur zo zijn die eigenlijk wat doorzichtig was, waar je 10 laagjes van nodig hebt voor hij eindelijk denkt. Maar nee hoor, hij dekt eigenlijk de bij het eerste laagje al heel erg goed!

Let me show you

Hier zie je de kleur op mijn nagels, het is een erg neutraal kleurtje. Ondanks dat hij na een laagje al goed dekt, doe ik er eigenlijk altijd 2 laagjes nagellak op, gewoon voor de zekerheid.  Ik vind het een erg leuk kleurtje. Het ziet er gewon lekker verzorgd uit en dat vind ik altijd belangrijk. Hij blijft ook aardig lang zitten, hij blijft langer zitten dan de andere essence nagellakjes. Hij haalt de week zeker.

Ik heb ook echt wel het gevoel dat hij nagels er sterker door worden. Ik weet niet zeker of dit komt omdat het op de verpakking staat en ik het dus denk of dat het ook echt zo is, maar dat maakt mij niet uit. Mijn nagels voelen sterker en scheuren nu niet af, maar breken.

Ik ben erg tevreden over deze nagellak, ik ga er zeker nog een kopen in een ander leuk kleurtje.

Essence Color & Care: I Care for you is te koop bij de kruidvat voor €1,99


Wat vinden jullie van dit kleurtje?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

3 reacties

  1. Dit is echt een mooie nude kleur en staat heel classy!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi kleurtje. Ik wil eigenlijk ook uit deze lijn van Essence wat lakjes kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zachtere pastelkleurtjes wat een lief, zacht en hele mooie kleur is dat. Essence heeft een goede kwaliteit nagellak. Fijn dat je er tevreden over bent. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜