∆ ESSENCE BLUSH MY LIPS

Een leuke roze budget lipstick. Wat wil je nog meer?
Vandaag laat ik jullie deze lipstick zien. Vorig jaar zomer was dit een van mijn favoriete lipsticks en droeg ik hem heel erg vaak. Maar vind ik hem nog wel zo mooi? Is het nog steeds een van mijn favorieten lipsticks?


ESSENCE BLUSH MY LIPS

We beginnen met de huls. Je hebt 2 verschillende soorten lipsticks van Essence. Deze met de helemaal dichte huls en de andere met de doorzichtige dop in de kleur van de lipstick. Ik vind ze allebei wel mooi. Al vind ik deze net wat meer 'duur' uitstralen. Wat natuurlijk erg leuk is voor een budget lipstick. Hij is gewoon simpel zwart met in het middel een ringetje kleur. Dat is dan ook de kleur van de lipstick. Onderaan de lipstick zit een stickertje met de naam van de lipstick wat ook ongeveer in de kleur van de lipstick is en bovenop staat een letter e (van essence natuurlijk). Ook als je hem opendraait staat er in de lipstick een letter e, wat ik zelf iets heel leuks vind. Het geeft de lipstick toch weer iets extra's

LET ME SHOW YOU

Hier zie je de kleur op mijn lippen. Hij is iets minder glanzend als op de foto lijkt maar door de flits waarmee ik de foto maakt lijkt hij glanzender. Essence Blush My Lips is een mooie roze kleur. Ondanks dat hij dus niet helemaal mat is vind ik hem toch wel mooi. De lipstick zelf gaat ook best lang mee, ik heb hem vorig jaar zomer heel vaak op gehad maar dat zie je nog niet echt aan de lipstick. Ik moet dan ook wel zeggen dat de lipstick erg romig is en mijn voorkeur dus uitgaat naar hem aanbrengen met een kwastje. Volgens mij gaat hij daarom ook iets minder snel op.
Hij blijft zeker wel 4 uur goed op zijn plek zitten (als je niet overdreven veel eet of drinkt natuurlijk)

Ik ben nog steeds erg blij dat ik deze kleur heb. Al denk ik niet dat het deze zomer weer een van mijn favorieten word. Hij is wel heel erg fijn, maar nu ik begonnen ben aan MAC lipsticks overtreft eigenlijk geen enkele andere lipstick de kwaliteit van de MAC lipsticks meer. Natuurlijk gaat deze wel mee op vakantie en ga ik hem 2 weekjes wel goed dragen, ik ga namelijk waarschijnlijk geen mac lipstick meenemen op vakantie. Ik ben veel te bang dat ze smelten haha!

Essence Blush My Lips is te koop bij de Kruidvat voor €2,39

Wat vinden jullie van deze kleur?

LOVE, Quinty♡♡

Ook leuk om te lezen:

Share:

6 reacties

 1. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van de MAC lipsticks, omdat iedereen er zo gek op is. Ik hoor dat hij 4 uur blijft zitten, wel vraag ik mijzelf af wat ze dan zo speciaal maakt. Ik hoop dat MAC de hele dag blijft zitten, maar ik heb nooit ervaring met MAC daarom weet ik het niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De kleur staat je mooi! Ik snap trouwens wel dat je je MAC lipsticks niet mee durft te nemen op vakantie, ik vind dat met warm weer hier altijd al heel eng.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe kleur! Je kunt die knalkleuren echt super goed hebben!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie rode kleur! Hij staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜