∆ ESSENCE BLUE BUBBLE DI BLUE

Zo'n prachtig weer buiten vraagt om een review over een lekker zomers nagellakje. Er is de afgelopen twee weken een actie geweest bij de kruitvat, 1+1 gratis op alle nagellak. Ik heb een hele boel nagellakjes gekocht en dit is de eerste die ik aan jullie ga laten zien! Lezen jullie mee?

BLUE BUBBLE DI BLUE

Het is echt een heel fris zomers kleurtje. Nu het tussen de 20 en 25 graden is buiten word ik ook altijd erg vrolijk en wil ik dit ook op mijn nagels laten zien. Met deze kleur kan dat heel goed.

Het is een licht blauwe kleur, als ik deze kleur zie moet ik denken aan een strak blauwe lucht. Zo mooi helder blauw is hij. Ik word erg blij van deze kleur. Het is een lakje uit de gellak zonder lamp lijn. Als je dit lakje gebruik met de daarvoor bestemde base-coat en top-coat moet hij erg lang blijven zitten. Ze zeggen dat hij dan zeker een week moet blijven zitten.  Hij brengt heel fijn aan want de kwastjes van de Essence nagellakjes zijn lekker dik waardoor je eigenlijk al heel je nagel hebt gehad na een keer over je nagels te gaan.

LET ME SHOW YOU!

Hierboven zie je nogmaals de nagellak op mijn nagels . Ik vind het echt een hele mooie kleur, maar ondanks dat ze zeggen dat hij zeker een week moet blijven zitten gebeurt dit bij mij niet. Het is niet dat hij gaat chippen maar hij gaat echt los zitten, ik kan hem er in een stuk aftrekken of hij valt er in een stuk af. Ik vind dit een heel klein beetje jammer maar ook weer niet erg. Ik vind het leuk mijn nagellak te wisselen dus meestal wil ik al heel snel een nieuwe kleur op.  Wat ik wel een voordeel vind van de top-coat vooral is dat de nagels heel mooi gaan glanzen, dit vind ik bij nagellak altijd heel erg mooi.

Ik ben erg blij met deze kleur, lekker zomers en blij. Ik denk dat ik dit lakje best vaak ga dragen, vooral nu het zo'n mooi weer word!

Dit nagellakje is bij de kruitvat te koop voor €1,69

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty


OOK LEUK OM TE LEZEN:

Share:

8 reacties

 1. Oh, wat een mooie kleur dat babyblauw <3

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tof kleurtje! Ik hou wel van blauwe tinten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit een mooie frisse kleur! Heel zomers ook. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief en zomers kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik nooit topcoat, terwijl het juist een mooi effect geeft idd. Leuke en vrolijke kleur dit. Jammer dat hij geen 1 week blijft zitten.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜