∆ BATTLE OF THE BLOGS #1

Vandaag is het zo ver, samen met Lieke van www.lifestylelieke.nl beginnen we met de battle of the blogs.  Het thema van deze eerste battle is "de mooiste budget makeup look". Ik ben benieuwd welke jullie het mooiste vinden. Onderaan dit artikel kunnen jullie allemaal stemmen!
May the best look win

 Ik heb een mooie neutrale look gemaakt met mijn mooiste budget producten.  Veel van de producten gebruik ik al dagelijks, zoals jullie misschien wel weten ben ik een budget shopper dus om een paar goede make-up spullen te vinden on mijn stash die budget zijn. Was niet zo moeilijk!

De producten die ik heb gebruikt:
¤ Catrice concealer in 01
¤ NYC foundation bb cream in 01
¤ Catrice wenkbrauwen setje (lichtste kleur)
¤Action nude oogschaduw palette
¤Essence Black eyeliner
¤Essence forbidden volume mascara + topcoat
¤Essence bronzing powder
¤Catrice highlighter
¤Essence lipstick in BFF


Dit is de look van Lieke, om haar volledige artikel te zien kijk dan op www.lifestylelieke.nl

Wat vinden jullie de mooiste look?


myiq Bedankt voor het lezen en stemmen!
Liefs Quinty

Share:

3 reacties

  1. Jullie hebben het allebei leuk gedaan dus ik voel me een beetje gemeen om te stemmen :O wel een leuk idee!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee, benieuwd wat jullie nog meer gaan maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey wat leuk dit! Hoop dat er nog meer opgeven voor jullie battle.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜