∆ AND THE WINNER IS!

Vandaag is het zover. Alle stemmen zijn bij elkaar geteld en er is een winnaar uitgekomen hoor! Er is echt meer gestemd dan ik eigenlijk had verwacht maar heel fijn dat jullie gestemd hebben, dankjewel daarvoor. Zijn jullie benieuwd wie er gewonnen heeft??
KIJK DAN SNEL VERDER!


AND THE WINNER IS!!

Jeeeeeeeeeeeeejjjj, ik heb gewonnen!
Met de stemmen van allebei onze blogs bij elkaar opgeteld ben ik met 56 stemmen de winnaar!

Ik vind het natuurlijk heel erg leuk dat ik gewonnen heb, ik mag dan ook omdat ik gewonnen heb het thema van de volgende battle verzinnen. Blijf natuurlijk mijn blog volgen als jullie benieuwd zijn naar de volgende battle! Ik heb er nu al zin in :D


Heel erg bedankt voor het stemmen en voor het lezen,

LOVE, Quinty ♡♡

OOK LEUK OM TE LEZEN!

♡ ♡
Volgen jullie mij al?

Share:

2 reacties

  1. Whooh ben benieuwd naar het thema van volgende maand!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk is dit. Gefeliciteerd! Ik ben benieuwd naar het thema van de volgende battle.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜