∆ NYC GET IT ALL! 600 TERRIFICORAL

Van het merk NYC had ik eigenlijk pas 1 lipstick. Hier was ik niet heel tevreden over, ik vond de verpakking niet fijn. Dat was vooral de reden. Maar nu ze een aantal nieuwe lipsticks hebben uitgebracht wilde ik het natuurlijk even uitproberen! Lezen jullie mee om te kijken of ik over deze lipstick van NYC wel enthousiast ben.

TERRIFICORAL

Terrificoral is een koraal kleur. Ja duuhh, dat zegt de naam natuurlijk ook al wel! Een koraal kleur is in mijn ogen een beetje een mix van rood, roze en oranje. Ik hou altijd wel van koraal, het zijn meestal lekker lente/zomer kleurtjes. De verpakking ziet er al veel mooier uit dan de andere verpakkingen van NYC. Iets luxer vind ik. Ook heeft de lipstick een andere vorm. Het heeft niet een normale lipstick vorm maar een ronde vorm. Ik dacht altijd dat ik de andere lipstick vorm fijner vond maar ben er nu ook wel achter dat dit ook wel erg fijn is.

Het is geen matte kleur, dat vind ik wel jammer. Hij brengt wel heel erg fijn en romig aan. Bij de beschrijving op de site staat dat hij de lippen hydrateert maar dat heb ik nog niet gemerkt. Hij blijft wel aardig lang zitten, groot voordeel voor lipstiften!

Let me show you

Hier zie je de kleur op mijn lippen. Het is best een fel kleurtje. Het is ook een erg dekkend kleurtje, 1 laagje en de kleur is optimaal.  Ik vind het wel een mooie kleur. Zoals ik al schreef hierboven is het een erg lente/zomers kleurtje en ik denk ook wel dat ik hem straks op vakantie lekker veel ga dragen.

Ik ben dus wel erg blij met dit kleurtje. In tegenstelling tot de andere lipstick van NYC ga ik heb veel dragen en zou ik hem iedereen aanraden.

Deze lipstick is bij de Kruidvat in het NYC vak te koop voor €4,49

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

PS.
Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben in mijn vorige artikels lijkt de foto als je dit artikel op je telefoon leest een andere kleur. Dit vind ik echt jammer, op een tablet of op een laptop is de kleur de echte kleur die het moet zijn. Ik weet niet hoe het komt maar omdat een telefoon een kleiner beeld is stelt de foto zich verkeerd bij ofzo. Ik vind dit wel jammer want soms maakt hij de kleur 10x zo fel en lijkt het een hele rare kleur terwijl hij in het echt gewoon prachtig is! Dit zelfde probleem heb ik trouwens op instagram. Ik moet echt even kijken hoe ik dit moet oplossen.
Weten jullie misschien hoe ik dit moet oplossen?


Ook leuk om te lezen!

Share:

5 reacties

 1. Mooie lipstick, ik was ook geen fan van de oude nyc lipsticks. Ik zie jou foto's via bloglovin anders als dat ik hem via mijn telefoon open, ik weet ook niet wat het is maar misschien moet je het op een forum zetten

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind de kleur je heel mooi staan! Het lijkt me een fijne lipstick. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze kleur staat je prachtig zeg! Wat vervelend dat je foto's anders van kleur zijn als je niet via de laptop kijkt, ik heb er zelf helaas ook geen ervaring mee hoe je dit oplost, anders had ik je graag geholpen. Misschien dat je in een bloggersgroep op Facebook het kunt vragen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt weer een mooie opvallende kleur! Ik weet wat betreft je technische probleem helaas geen antwoordt. Ik hoop dat er iemand is die het weet!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauw heftige kleur, echt super mooi<3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜