∆ NUDE WITH A TOUCH OF RED

Een look maken vind ik iets wat ik altijd heel erg leuk vind. Deze heb ik dan ook speciaal voor jullie gemaakt. Ik heb bij deze look alleen budget producten gebruikt, kijken jullie mee?

Als basis gebruik ik de concealer van elf. Deze is echt heel fijn en ruikt erg lekker. Hij verbergt mijn oneffenheden erg goed. 
Hier over heen Doe ik de Foundation van Catrice in de kleur 005. Dit is de lichtste kleur die ze hebben en die heb ik dan ook wel echt nodig. Over de Foundation doe ik onder mijn ogen nog een laagje concealer voor de frissere look.
Dan voor mijn wenkbrauwen gerbruik ik dit wenkbrauw palette van catrice en mijn 2 wenkbrauwpenseeltjes van make-up studio. Ik begin het bijtekenen van mijn wenkbrauwen steeds beter te kunnen maar ze zijn nog steeds niet perfect haha!
Dan voor de ogen gebruik ik mijn oogschaduw palette van de Action.  Ik heb de eerste kleur gebruikt als highlighter. Dan heb ik voor deze nude look de 3e, 4e en laatste kleur gebruikt. Ik heb een soort smokey eye gemaakt met nude kleuren.

Dan heb ik mijn favoriete eyeliner van Essence gebruikt, hier heb ik gewoon een mooie winged eye gemaakt. Iets wat ik dagelijks  doe eigenlijk dus dit lukt vaak wel goed.

Dan voor mijn mascara heb ik de wat nieuwere mascaras van Essence gebruikt. Het zijn de forbidden volume mascaras met topcoat. Dit werkt eigenlijk ook best wel goed. Ik vond het eigenlijk best duur om ze aan te schaffen maar de actie was zo dat als je de ene kocht kreeg je de topcoat gratis bij!
Dit zijn de kwasten die ik voor deze ooglook heb gebruikt, die met het zwarte handvat zijn van aliexpress en die met het zilveren handvat zijn van make-up studio.
Hier zie je mijn uiteindelijke ooglook goed, ik had wel maar een oog opgemaakt zodat ik op het andere oog een andere look kom maken *shame on me*.
Ik vind dat deze look goed gelukt is, ik vind hem erg mooi!
Voor mijn lippen heb ik de velvet stick van Essence gebruikt, het is een mooie rode kleur .

Als blush heb ik de 5e kleur van het oogschaduw palette gebruikt, vond het wel een leuk experimentje!

Wat vinden jullie van de look die ik heb gemaakt?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

4 reacties

  1. Wat een mooi palette ook! Je hebt een mooie look gemaakt. Die eyeliner vind ik ook zo fijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look! En wat zit je wing mooi zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je eyeliner is echt zo mooi gelukt! Hele mooie look. Ik hou echt van eyeliner en rode lippen.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜