∆ ME TIME TAGHoii lieffies,
Me time is iets wat ik dagelijk heb. Ik heb het dan eigenlijk ook zeker dagelijks nodig heb. Gewoon even een momentje om tot mezelf te komen. Vandaag heb ik voor jullie de ME TIME TAG!


Wat kijk je of lees je tijdens me time?

Tijdens me time kijk ik eigenlijk alleen maar films en series. Lezen is niet echt iets waar ik blij van word. Het moet wel een heel goed boek zijn moet ik er blij van worden. Series waar ik bijvoorbeeld  veel naar kijk tijdens me time zijn Pretty Little Liars, Castle en eigenlijk nog veel meer, eigenlijk te veel om op te noemen maar een serie waar ik onlangs mee begonnen ben ik Bates Motel.


Wat draag je tijdens me-time?

Tijdens me time is het enige wat ik draag een hemdje want me time vier ik eigenlijk in bed. Ik ga natuurlijk niet vol kleding in bed liggen want dat is niet fijn.


Wat zijn je favoriete beautyproducten om tijdens me time te gebruiken?

Geen, tijdens me time draag ik geen make-up. Dat vind ik eigenlijk wel zonde om mijn make-up op te doen als ik alleen maar in bed ga liggen!


Wat is momenteel je favoriete nagellak?

Mijn favoriete nagellakje op dit moment is eigenlijk gewoon een simpele topcoat. Een lekker glansje op mijn nagels vind ik op dit moment het mooist!


Wat drink je en eet je tijdens me time?

Het liefst drink ik thee of koffie. Eten doe ik niet veel meer tijdens me time, ik ben nu aan het lijnen dus mag geen lekkere dingen. Maar de momenten dat ik niet lijn vreet ik me helemaal vol met snoep, koek en chocola. Eigenlijk alle dingen die slecht voor je zijn!


Wat is momenteel je favoriete kaars?

Ik ben niet zo van de kaarsen. In de bloggerswereld zijn kaarsen erg populair maar daar doe ik eigenlijk niet aan mee. Natuurlijk vind ik kaarsen wel lekker ruiken bijvoorbeeld een lavendel geur, daar kan ik wel van genieten!


Ga je wel eens de deur uit tijdens me time?

Nee, me time is voor mezelf en dit doe ik lekker alleen in bed.  Het heet niet voor niets me time!


Ga je wel eens alleen naar de film?

Nee, ik weet niet daar voel ik me niet fijn bij. Ik heb al mijn films en series binnen dus dat kan ik thuis gewoon kijken. Ik hou ervan om naar de bioscoop te gaan maar dan wel met iemand samen!


Favoriete webshop?

Mijn favoriete webshop is de winkel van de Forever 21. Hier koop ik het meeste dingen. Ik ben er altijd erg tevreden over. Ze hebben er heel veel leuke kleding / sieraden. Ze hebben ook vaak leuke aanbiedingen!


Neem deze tag gerust over.
Wat doen jullie tijdens ME TIME?


Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

7 reacties

 1. Forever 21 is zo mooi inderdaad! Heerlijk om lekker series te kijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag! Ik zou zelf ook niet snel alleen naar de bioscoop gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen! Forever21 kijk ik dus nooit!
  Ga ik vanavond toch eens doen.
  Alleen naar de bios gaan? Nee! Vind het toch gezelliger als er iemand naast me zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke tag! Wat ik tijdens me time het liefst doe ik met een grote zak zoete en zoute popcorn een serie kijken hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen! Wist niet dat Forever 21 een webshop had, ga even kijken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Forever 21 hoort ook tot één van mijn favoriete webshops. Al vind ik het zo jammer dat je altijd verzendkosten moet betalen wanneer je maar voor een klein bedrag winkelt. Urgh. En ohh, momenteel is mijn favoriete nagellak ook een simpele topcoat. Simpel maar stijlvol :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt de tag leuk ingevuld! Ik snap dat je geen make-up draagt als je in bed je me time hebt ;)
  Ik breng mijn me time eigenlijk grotendeels op de bank door, ik heb zo'n bankhang-bank dus lekker relaxen met een serie of de tv aan tijdens mijn me time!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜