∆ MAC TWIG

MAC twig was een Lipstick die ik al een tijdje wilde maar as usual was ik nog aan het twijfelen. Maar ja hoor ik heb hem en hij is prachtig! Kijken jullie mee?

MAC Twig

MAC twig is een lipstick met een satin finish. Dit is niet mijn favoriete finish maar bij deze lipstick past het goed. De kleur is een wat bruine kleur. Hij lijkt erg op MAC mehr. Allen bij mac mehr zit er meer een roze ondertoon in en bij twig een bruine o dertoon. Erg mooi naar mijn mening!

Let me show you!

Hierboven zie je de lipstick op mijn lippen. Ik ben er wel achter gekomen dat als jullie dit artikel op een telefoon lezen dat het kan zijn dat de kleur iets anders lijkt. Ik typ mijn artikels altijd op mijn tablet dus misschien heeft dat er iets mee te maken.

Maar weer over de kleur. Ik vind hem echt prachtig. Als ik hem op heb gedaan blaas ik 3 keer op een watje of keukenrol. Hierdoor maak ik hem toch wat matter en zo blijft hij langer zitten. Een Mac Lipstick blijft sowieso altijd erg goed zitten. Als je niet overdreven veel eet of drinkt of je lippen likt in ieder geval. Deze kleur blijft zeker zo'n 5 a 6 uur zitten.

Deze lipstick is te koop bij de Douglas voor €19,50 


Ik ben erg blij met deze kleur!
Wat vinden jullie van de kleur?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty 

Share:

7 reacties

 1. Jaa ik heb Twig ook! Leuk om te zien hoe die jou staat, hij staat je mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur! Ik wil ook weer een nieuwe MAC lipstick alleen ik wil er eentje die niet teveel op mijn andere lijkt dus dat word even zoeken haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh ik vind t een heel mooi kleurtje! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleur! En staat je ook super vind ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, wat een prachtige kleur en hij staat je erg goed ♥ xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! Ik ben ook dol op mac, deze is echt heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜