dinsdag 19 april 2016

∆ MAC PLEASE ME

De kleur please me stond al een tijdje op mijn wishlist. Toen ik afgelopen week mijn nicht heb geknipt had ze deze beauty bij. Ze vond dat hij haar niet stond en vroeg of ik hem wilde hebben. Daar kan ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Vandaag laat ik please me aan jullie zien!

MAC please me

Please Me is een prachtige roze kleur. Hij is erg neutraal maar je ziet hem toch zitten. Please me heeft een matte finish. Mijn favoriet! Ondanks dat hij mat is, brengt hij heel romig aan. Dit vind ik van de MAC Lipstick wel erg fijn! 
Hij blijft best lang zitten. Hij vervaagd ook geleidelijk. Je krijgt dus geen vlekken of iets op de lippen.

Let me show you!

Hier zie je de kleur op mijn lippen.  Het is een erg zachte kleur. Ik vind dan ook dat hij eigenlijk wel bij ieder kledingstuk past.  Hij is niet te opvallend maar hij is toch te zien. Ik vind hem erg mooi, en ik vind ook dat hij me leuk staat! 


Please me is te koop bij de Douglas, Bijenkorf en de MAC winkel voor €19,50


Wat vinden jullie van de kleur Please me?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

9 opmerkingen:

 1. Staat je mooi! Een van mijn favoriete MAC lipsticks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer zo'n mooie kleur die je goed staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij staat je heel mooi Quinty!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hij staat je heel mooi zeg! Please Me zou ik ook nog wel willen aanschaffen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat je echt heel leuk. Hele mooie zachte kleur! Deze wil ik ook wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gaaf, vrolijk kleurtje! Staat je heel erg leuk. Ik ben gek op Brave en Faux van Mac :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜

Volg me op instagram! @letstalklipstickblog