∆ MAC PINK PIGEON

Mijn eerste echte gewaagde kleur. Ik twijfelde een heel klein beetje voor ik deze kocht omdat het toch wel echt een opvallende felle kleur is. Maar ik ben heel blij dat ik hem gekocht heb, lezen jullie mee?

MAC Pink Pigeon

Het is een lipstick met een matte finish. Als jullie mijn andere artikels hebben gelezen weten jullie wel dat dit mijn favoriete finish is.  Pink pigeon is een mega felle roze kleur. Ik hoop dat jullie het op de foto kunnen zien!

Ondanks dat het zo'n felle kleur is, blijft hij echt goed zitten. Op een normale dag school moet ik hem misschien 1x overnieuw opdoen. Erg fijn is dat. Wel is als hij dan wel afslijt, dat hij alleen nog op de randjes van je lippen te zien is.

Let me show you!

Hier zie je de prachtige MAC pink pigeon op mijn lippen. Ik ben echt blij met deze kleur. Ik hou er aan de ene kant niet zo van als mensen me aan kijken maar door deze lipstick voel ik me wel zelfverzekerder ofzo. Erg raar is dat, ik vind het met deze lipstick wel leuk als mensen kijken!  Ik vind dat hij me erg leuk staat en nu met het mooie weer is het een lekker fleurige kleur! 
Ik hou ervan !! 

Deze lipstick is te koop bij Douglas voor €19,50

Wat vinden jullie van deze kleur?
Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

6 reacties

 1. Echt een prachtige kleur! Staat je goed! -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een gedurfde kleur inderdaad, maar hij staat je indd super leuk. Ik kan van sommige kleuren ook echt zelfverzekerder worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Staat je echt super deze kleur!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi knal kleurtje! Staat je goed. Ook ideaal voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜