∆ MAC FLAT OUT FABULOUS

 Flat Out Fabulous is alweer mijn laatste Mac lipstick die ik aan jullie kan laten zien. In Mei mag ik weer een nieuwe kopen. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik er 1 per maand mag kopen. Anders is het wel erg duur. Maar vandaag dus de wel bekende Flat Out Fabulous. Ben ik er ook zo blij mee als iedereen?   Lees je mee?

 Flat Out Fabulous

Het is een wat roze paarse kleur. Ik heb deze in de winkel gekocht en tussen alle lipsticks sprong deze eruit. Hij catchte mijn eye zeg maar even in het slechte Engels.  De verkoopster raadde hem ook aan. Ze zei zelfs dat het ook haar favoriet was. Geen idee of dit een verkooppraatje was maar het hielp wel in ieder geval.

Flat Out Fabulous is een Retro Matte kleur. Retro matte betekent dat de kleur nog matter dan mat is. Als je denkt dat een Matte lipstick moeilijk is om aan te brengen, probeer dan de Retro Matte maar. Het is echt heel moeilijk om hem mooi aan te brengen. Hij is echt heel erg stroef. Natuurlijk krijg je hier wel iets voor terug. Doordat hij zo matte is blijft hij wel erg goed zitten.  Maar ook een Retro Matte lipstick gaat er vanaf als je veel eet of drinkt tijdens het dragen van deze lipstick, maar duh dat vind ik ook wel logisch

Let me show you

Hier zie je Flat Out Fabulous op mijn lippen. Ik vind het een hele mooie kleur. Eigenlijk als ik er nu over nadenk kan ik me tot nu toe nog geen Mac lipsticks bedenken die me echt zijn tegen gevallen. Natuurlijk is het een beetje jammer dat hij moeilijk aan brengt maar dat maakt de kleur weer helemaal goed.  Ik ben dus wel erg blij met deze kleur.

Ik kan niet wachten tot het Mei is en ik een nieuwe Mac lipstick kan kopen. Zijn er nog kleuren die jullie mij aanraden? Wat is jullie favoriete Mac lipstick? Het liefste met een matte of satin finish!

Deze lipstick is te koop bij de Douglas voor €19,50


Wat vinden jullie van Flat Out Fabulous?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty


OOK LEUK OM TE LEZEN!

Share:

13 reacties

 1. wauw wat een mooie kleur! Hij staat je erg goed xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt een prachtige kleur. Staat nog op mn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele toffe kleur! Staat je super!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kleur en finish, maar ik zou hem zeker niet zo mooi kunnen aanbrengen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kleur. Ook echt heel mooi bij je huid en lekker zomers!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hij staat je prachtig! En heel goed van je dat je jezelf de restrictie oplegt van één Mac lipstick per maand ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem je écht heel mooi staan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze kleur heel mooi, staat je ook leuk trouwens :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜