∆ HEMA LIPSTICK 05

Ik heb al vaak bij de hema in het Lipstick vak gekeken maar nooit zag ik echt een kleur die ik perse wilde hebben. Toen ik laatst nog eens keek zag ik deze mooie kleur en ik heb hem gelijk gekocht!

Dit is de kleur nummer 5. Heb is een echte lente/zomer kleur. Zo'n echte felle kleur had ik eigenlijk nog niet. Ik ben dan altijd bang dat hij te overdreven is. Maar ik ben stoer geweest en heb hem toch gekocht! 
Hier zie je de kleur op mijn lippen. Het is een mooie roze kleur met een glans eroverheen. Hij smeert heel fijn en hij is erg romig.  Zoals ik al zei is het wel echt een lente/zomer kleur is en ik denk ook zeker daar ik hem komende tijd vaak ga dragen!

Deze lipstick is te koop bij de hema voor €3,99

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

4 reacties

 1. Wow rood staat je super mooi! Ik ben dol op rood. Echt een mooie kleur heb je gekozen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh mooie tint! Staat je goed hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een mooie kleur ik ben zelf alleen niet zo'n fan van de Hema moisturising lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie kleur, ik vind dat je hem goed kan hebben! Ik ben dol op dit soort kleurtjes, mij kan het niet fel genoeg zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜