∆ ESSENCE XXXL SHINE POPPING PINK

Zoals jullie misschien weten hou ik eigenlijk helemaal niet van lipgloss. Maar toen ik deze kleur bij de kruidvat zal liggen vond ik hem toch wel het proberen waard!

De lipgloss heeft een felle roze kleur. Ik vind de verpakkingen van Essence er best luxe uitzien en ze zijn zeker niet duur.  Als je kijkt naar het kwastje lijkt het nog steeds dat het een felle roze kleur heeft, maar hieronder zie je hoe hij er op mijn lippen uitziet. Ik ben toch wel een beetje teleurgesteld.

Eigenlijk had ik het kunnen weten. Lipglosses zijn nooit zo goed gepigmenteerd en vooral zo'n xxxl shine moet erg dik zijn om te glanzen denk ik. Daarom zie je die mooie felle roze kleur zoals je hem ziet in de flacon niet zo op mijn lippen.

Hij heeft wel een heel klein beetje de roze kleur af maar juist veel. Het is toch vooral glans. Ik ben erg teleurgesteld en dit herinnerd mij er weer aan waarom ik eigenlijk helemaal niet van lipglosses houd. Volgende keer zal ik iets langer nadenken voor ik weer een shine lipgloss koop!

Als je wel van lipglosses houd by the way raad ik hem wel aan hoor. Ondanks de kleur die niet zo fel is, blijft hij wel goed zitten en zoals de naam al zegt hij heeft 'xxxl shine'

Hij is te koop bij de kruidvat voor €1,89

Hebben jullie ook wel eens iets gekocht wat zo tegenvalt?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

6 reacties

 1. Ik houd zelf ook helemaal niet van lipgloss. Jammer dat hij zo tegen valt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleur, maar jammer dat hij tegenvalt! Ik ben zelf ook niet dol op lipgloss, vroeger wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. en toch vind ik het een frisse kleur hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind dat er wel roze vanaf komt hoor! Maar lipgloss blijft lastig, ik houd het ook liever op een lipstick.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja haha ik zie nu ook op de foto dat hij wat feller is, heel raar want de foto was eerst donkerder, hij is in het echt wat minder fel. Alsof er een effect op zit haha die ik er niet op heb gedaan ;)

   Verwijderen
 5. Ik vind hem je wel echt super mooi staan. Ik snap wel wat je bedoelt ik vind lipgloss ook altijd te weinig kleur geven.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜