∆ ESSENCE PURE NUDE HIGHLIGHTER VS CATRICE HIGHLIGHTING POWDER

Hoii lieffies,
Highlighters zijn iets wat nu echt van deze tijd. Iedereen heeft er wel eentje liggen. Ik 2 zelfs, deze twee zijn 2 erg budget highlighters. Ik ga ze vandaag voor jullie vergelijken. Ze zijn erg verschillend maar zo kan ik jullie toch laten zien hoe ze zijn!

Essence pure nude highlighter

Dit is de highlighter van Essence. Hij is wat bruin/goud achtig. Het is een baked highlighter. Ik weet niet zeker of het Hierdoor komt maar hij scheurt erg snel. In de verpakking zie je al dat hij mooi glimt.
Hier zie je hoe hij er op de huid uit ziet. Ik vind hem zelf wat te bruin. Ik had gehoopt dat het gewoon een Glim was maat het is echt een kleur. Ik ben dan ook wel erg bleek dus andere mensen kunnen hier geen probleem van hebben.

Catrice highlighting powder

Hier zie je highlighter van catrice. Op en eerste gezicht zie je dat hij mooi licht is, een wat roze kleur heeft en dat hij een mooi patroontje heeft. Helaas gaat dit na een paar keer gebruiken vweg. Dit zie je ook al op de foto.
Hier zie je hoe hij eruit ziet op mijn huid. Je ziet al gelijk dat het een subtielere kleur is dat die van Essence. Het is echt een mooie glans. Deze past beter bij mijn huid ook! Al moet je niet te veel op doen bij deze want je geeft al snel licht als het te veel word!

Conclusie

Ik vind die van catrice mooier en fijner. Die van essence is ook erg mooi maar past niet echt bij mijn huid. Misschien straks in de zomer als ik wat verkleurd ben. Als je net zo bleek bent als mij zou ik zeker die van catrice kopen maar als je al wat bruiner bent is die van Essence perfect voor jou!

Essence Pure Nude 10 Be My Highlight Highlighter is te koop bij de kruidvat voor €3,59


Catrice 010 Stardust Highlighting Poeder is te koop bij de kruidvat voor €3,99


Wat vinden jullie van deze highlighters?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty 

Share:

5 reacties

 1. Ik denk dat je die donkere beter als bronzer kan gebruiken, dan heb je er meer aan. Allebei erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die highlighter van Catrcie vind ik wel erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze beiden mooi, maar die van Essence spreekt mij het meeste aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind ze allebei mooi! Die van Catrice staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜