∆ Max & More concealer

Hallo lieve allemaal, 
ik was laatst in de Action voor eigenlijk iets een anders dan concealer maar natuurlijk moest ik weer even naar de make up toe en zag toen deze 2 concealers liggen. Ik heb ze maar gelijk gekocht!

Het zijn 2 concealers. 1 met de kleur green en de andere met de kleur ivory,  volgens mij was de ivory de lichtste kleur die ze hadden en die heb ik nodig met mijn lichte huid.

De groene concealer is tegen het rood op je gezicht. Ik heb altijd onder mijn ogen wat rodere kringen en door daar deze groene concealer erop te smeren gaan die een beetje weg. Je moet er dan natuurlijk ook de normale concealer overheen doen.

Hieronder zie je de foto zonder concealer

Dan nu de foto met groene en normale concealer, je ziet een beetje verschil. Nouja ik wel in ieder geval. Het geeft een wat frissere look

Dan hier nog even een full face foto. Onder mijn linker oog zie je de concealer en onder mijn rechter oog zit het niet. Je ziet op deze foto duidelijk verschil!

Ik ben heel erg tevreden over deze mega budget concealer. Hij smeert heel erg fijn en hij werkt goed. Deze concealers kun je bij de Action kopen voor €0,59 per stuk

Wat is jullie favoriete concealer?

Bedankt voor het lezen
Liefs Quinty

Share:

2 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜