∆ MAC VELVET TEDDY

Hoii lieffies,
Nu ik begonnen ben met mac lipsticks kopen, kan ik niet meer stoppen. Dit is al mijn 4e in een hele korte tijd! Ze zijn zo duur voor een lipstick maar zoo MOOI! Het is al zo erg dat als iemand over de MAC praat dat ik gelijk denk aan de lippenstift terwijl het over de McDonalds gaat haha!
 Vandaag laat ik jullie deze beauty zien!

Velvet teddy is een wat bruine neutrale kleur. Je ziet wel dat er iets op je lippen zit maar je kan hem makkelijk dagelijks dragen en hij staat eigenlijk ook bij iedere kleur als in kleding. Volgens mij staat de kleur ook gewoon iedereen. Hij is zo mooi simpel. Ik ben er zo blij mee.

Ik had hem al vaker langs zien komen op instgram, ik wilde hem gewoon hebben. Toen ik bij de bijenkorf was in Rotterdam heb ik hem gelijk meegenomen. Voordeel was ook dat ik er een tasje bij kreeg waar ik heeeel blij mee was!  Vinden jullie heb ook niet mooi staan :D

Deze lipstick is te koop bij de Douglas, Bijenkorf en de Mac winkel voor €19,50

Wat vinden jullie van Velvet Teddy?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

4 reacties

 1. Echt een prachtige kleur dit! Staat je mooi :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook geprobeerd alleen stond taupe van MAC net ietsje mooier. Vind Velvet teddy wel een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze staat nog erg hoog op mijn wishlist!
  Mooi kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OH! Die wil ik ook! Mooi zeg!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜