∆ MAC DIVA

Hii beauty's,
De 2e MAC Lipstick die ik gekocht had, had ik letterlijk 1 dag nadat ik mijn 1e MAC Lipstick had gerkregen gekocht. Dit is de kleur Diva. Het is eigenlijk in kleur het tegenovergestelde van mijn eerste MAC Lipstick (KINDA SEXY)

Diva is een hele mooie donker rode/paarse kleur. Echt een herfst tint. Ik heb hem dat ook in de herfst gekocht. Hij heeft een matte finish, waar ik erg van hou. Het heeft helaas ook zijn nadelen want deze lipstick smeert niet heel lekker... 

Ik breng hem ook altijd aan met een kwastje, als ik hem niet met een kwastje aanbreng dan word hij niet egaal! 

Hier zie je hem op mijn lippen. Ik vind hem heel erg mooi!
Het is wel echt een stemming Lipstick. Ik moet in een bepaalde stemming zijn om deze lipstick te dragen!
 Hebben jullie dat ook wel eens met een donkere Lipstick?

Deze lipstick heb ik gekocht bij de Douglas voor €19,50

Wat vinden jullie van de kleur?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

7 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜