∆ H&M PURE LUSTRE LIPGLOSS

Hoii lieffies,
In het gewonnen pakketje van de h&m zat ook deze prachtige lipgloss. Ik draag niet heel vaak lipgloss want het plakt altijd zo. Maar over deze lipgloss ben ik erg tevreden!

De verpakking

Als je hierboven kijkt naar de verpakking kijkt zie je dat het best een chique verpakking is. Ik vind dat het goede ringetje onder de Dop het een hele mooie verpakking maakt. De kleur die je ziet is ook echt gewoon de kleur dat het is.

De lipgloss

Het 'kwastje' of het Dingetjewaarmee je het aan brengt is gewoon zo'n standaard iets wat eigenlijk bijna alle lipglosses hebben. Nou ik noem het gewoon even een kwastje. Als je het kwastje uit de lipgloss haalt zit er een normale hoeveelheid lipgloss op het kwastje. Dit is erg fijn, dan hoef je niet heel het kwastje af te strijken voor je hem op kan doen. VOORDEEL!

Mijn mening

Hier zie je hem op mijn lippen. Oké het is echt een lelijke foto maar het gaat natuurlijk om de lipgloss. Je ziet niet echt dat hij roze is, het is eerder gewoon een glans. Ik vind hem wel erg mooi. Hij plakt niet heel erg, natuurlijk voel je wel dat hij op je lippen zit maar dat hoort met lipgloss.

Ik vind het een hele mooier lipgloss alleen helaas weet ik niet hoe duurt hij is, ik denk rond de €6,-

Wat vinden jullie van deze lipgloss?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

7 reacties

 1. Vind het op zich wel een mooie lipgloss!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben niet zo'n fan van lipgloss, maar deze kleur staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is mooi, ik hou van dit soort natuurlijke kleurtjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou zelf totaal niet van lipgloss en koop het daarom ook nooit, maar het staat je wel mooi hoor. Het is een 'my lips but glossy' kleur.

  -x- Sabrina

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜