∆ Essence Lash Base Mascara

Hoii lieffies,
De kruidvat is mijn lievelingswinkel, ik ga dan ook altijd als ik de winkel zie er wel even naar binnen. Ik loop altijd gelijk naar de make-up toe. Gelijk naar Essence. Deze lash base mascara zag ik laatst liggen en ik werd er wel erg benieuwd naar!

Het is een hele witte mascara die je onder je mascara moet aanbrengen voor het beste effect. Soms als ik gewoon mijn mascara aanbreng lukt het niet zo goed en worden mijn wimpers niet zo lang. Ook gebeurd het wel eens dat mijn mascara niet zo lang blijft zitten. Maar deze lash base is wel echt heel fijn om dat allemaal te voorkomen.

Als ik dit product heb gebruikt en even heb laten opdrogen, dan mijn eigen mascara's eroverheen aanbreng lukt het beter. De mascara brengt beter en mooier aan en ik kan mijn wimpers echt lang krijgen. Ik heb van mezelf wel al lange wimpers maar hierdoor worden ze nog langer. Ook gaan mijn wimpers er niet van klonten! 

Wel een nadeel is dat hij snel zwart word. Ik maak mijn ogen wel iedere avond schoon maar een beetje mascara blijft er altijd wel zitten. Als ik dan de volgende ochtend deze mascara aanbreng is hij niet meer zo wit maar al een beetje grijs. Dit vind ik aan de ene kant wel vervelend maar aan de andere kant werkt hij wel nog gewoon :)

Het is echt een fijn product en zeker een budget product. Ik kan hem zeker aanraden!

Deze mascara is te koop bij de kruidvat voor €2,59

Kennen jullie dit product? Al ooit geprobeerd?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

4 reacties

 1. Klinkt goed en een leuk prijsje ook ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat kende ik niet! Lijkt me heel fijn werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een erg goed product! Ik ben benieuwd, zoals altijd ook voor een leuke prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat hij een mooi resultaat geeft bij je! Zelf vind ik het werken met twee borsteltjes eigenlijk toch wel teveel gedoe.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜