∆ ESSENCE Come Naturally

 
Hoii lieffies,
Vandaag weer eens een artikel over een... tromgeroffel..... Lipstick! Maarja dat hadden jullie al wel aan het plaatje kunnen zien. Zoals jullie misschien wel weten hou ik van lipsticks en deze liefde wil ik graag met jullie delen!

Essence Come Naturally is een wat nieuwere lipstick volgens mij. Ik had er wel wat dingen over gehoord. Dat het bijvoorbeeld een dupe is van faux. Faux is een lipstick van MAC trouwens, voor de mensen die dit niet wisten. Het is een paars rozige kleur met wel wat glans eroverheen, dit is best raar wat er staat bij dat het een matte lipstick is. Zelf ben ik meer van de echt matte lipsticks maar deze vind ik ook wel mooi.
Hier zie je hoe hij me staat. Zoals je ziet zit er een klein glansje overheen, niet overdreven maar je ziet het wel. De lipstick brengt heel fijn aan. Maar heel lang blijft hij helaas niet zitten, het is dan ook wel een erg budget lipstick. Ik vind dit dus niet zo heel erg. Ik doe hem gewoon in mijn tas als ik hem op heb zodat ik hem gewoon opnieuw aan kan brengen. Ik vind het dus wel heel mooi en ik ben er blij mee maar ik weet niet zeker of ik hem heel vaak ga dragen, ik pak toch sneller een echte matte lipstick

Deze lipstick kun je bij de kruidvat kopen voor €2.39

Wat vinden jullie van deze lipstick?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty 

Share:

5 reacties

  1. Altijd gezellig afspreken met een vriendin, lekker bijkletsen. Vervelend dat je toch daarna last van het MAC eten heb gehad. Ik ga vandaag voor je cake en taco’s. Het ziet er uitnodigend uit. Fijn dat je de herkansing hebt gehaald!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze lipstick heb ik ook en is echt een van mijn favorieten!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vind die nieuwe nude collectie best interessant, deze kleur staat je mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜