∆ DE DUPE VAN MAC REBEL

Hii lieffies,
Ik vind het altijd leuk om te zien dat andere blogger een budget dupe hebben gevonden van een duurdere lipstick. Maar laatst toen ik bij de kruitvat de nieuwe collectie aan het checken was zag ik zelf een Lipstick liggen waarvan ik dacht. Dit is een dupe van Rebel! Kijk je mee of hij er echt op lijkt of dat ik het fout gezien heb! 

Hier zie je ze naast elkaar  elkaar liggen. Zoals je ziet lijken ze naast elkaar ook best wel op elkaar. Het lijkt wel of op die van Essence net wat meer glans zit maar dat kan ook komen door het licht.

De kleur waarover het gaat is de kleur velvet Matt 24. Ik had dus eigenlijk wel verwacht dat hij iets matter zou zijn maar ja, als hij Matter zou zijn zou het geen dupe zijn :)
Zoals je ziet is het een paarse kleur. Ik vind het wel echt een heel erg mooie kleur. Ik ben blij dat er nieuwe kleuren zijn gekomen in het assortiment van Essence. De nieuwe kleurtjes zijn echt prachtig. Hier meer over later trouwens! 
Hier zie je de 2 kleuren naast elkaar. Links is Rebel van Mac & rechts is Essence nummer 24. Ze lijken echt als 2 druppels op elkaar. De kleuren verschillen echt bijna niet. 

Die van Mac is iets donkerder maar dit kan ook komen door de kwaliteit. Ik merk wel echt dat die van Mac een betere kwaliteit heeft. Logisch voor die prijs! 

Als je kijkt naar prijs kwaliteit verhouding is die van Mac toch beter want als je die een keer op smeert zit hij heel de dag. Als je die van Essence op smeert gaat hij er sneller af en moet je vaker smeren. Hij is dan ook wel echt veel goedkoper! 

Rebel van Mac kost €19,50
Nummer 24 van Essence kost €2,39

Ze lijken dus echt op elkaar en als je het niet erg vind je Lipstick vaker op te smeren kun je zeker die van Essence kopen!

Wat vinden jullie van deze kleuren?
Hebben jullie wel eens een dupe gevonden?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quinty

Share:

12 reacties

 1. Whoohoo die ga ik halen! Yay voor proefdiervrije dupes <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb beide lipsticks maar het was me nog niet opgevallen dat ze zo op elkaar lijken! Inderdaad een goede dupe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh ze lijken echt heel erg op elkaar! Als die van Essence mij een beetje staat ga ik hem kopen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om te zien dat ze echt heel veel op elkaar lijken, ik ga deze lipstick van Essence zeker aanschaffen, want ik was al een hele tijd fan van Rebel!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, ze lijken echt identiek! Goed gevonden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oeeh als ik in de Kruidvat ben, dan wil ik hem wel scoren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Naaais! Ze lijken echt heel erg op elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een goede dupe zeg! Het is dat ik MAC Rebel al heb, anders zou ik nu deze van Essence halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ze lijken bijna hetzelfde! Alleen is Essence volgens mij wel iets meer rozig/ paars. Of misschien lijkt het zo op de foto.
  Ik draag alleen echt bijna nooit lipstick, maar het is wel leuk dat je deze dupe ontdekt hebt ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜