Hair ∆ haar trends van glitterscheiding tot mannenvlechten

Hoi lieve allemaal,


Vandaag na een lange tijd weer een artikeltje. Sorry voor de lange afwezigheid maar ga weer proberen vaker artikeltjes te posten. Vandaag is het een artikel over de trends in het kappersvak. Omdat ik op de opleiding kapper zit moet ik me daar natuurlijk mee bezig houden. Ik houd me er mee bezig maar om eerlijk te zijn vind ik alle trends echt vreselijk. Ik zal jullie vertellen welke trends precies. Lees je mee?
Laten we beginnen met de mannenvlecht. VRESELIJK! Oké dat het mannenknotje in was, hmm vond ik ook niet mooi maar het kon nog. Maar wat is er nu vrouwelijker als een vlecht? Ik vind het echt absoluut niet mooi en hoop dus dat het een eendagsvlieg is en niet lang in blijft.


Dan hebben we het pastel haar.  Het ziet er mooi uit.. Maar om bij deze kleur te komen moet je eerst heel je haar verpesten door het helemaal uit te blonderen en dan een pastel kleur erover heen. Deze kleur blijft dan waarschijnlijk 2 weken mooi misschien minder en dan begint het weer terug te lopen. Niet doen dus.. echt slecht voor je haar!


De glitterscheiding... Ik weet niet wat ik hiervan moet vinden. Voor carnaval misschien? Maar dat mensen zoiets echt zouden doen vind ik echt absurd. Aandacht te kort? Niet mooi, niet doen. En hoe denk je ooit die glitters uit je haar te wassen?


Het ombre/bombre haar. Op alle plaatjes van tumblr en pintererst ziet het er heel mooi uit. Dit komt omdat het op deze foto's mooi gestyld is. Mooi gekruld meestal. Ja dan ziet het er mooi uit maar wat als je haar stijl is. Dan ziet het er vreemd uit hoor en paar blonde strepen door je haar heen. Dan ook nog eens het verven. Het is eigenlijk alleen mooi bij natuurhaar en anders niet. Je moet het steeds helemaal uit blonderen dus net als het pastel haar erg slecht.


Dan hebben we nog het grijze haar. Echt zoiets wat mensen doen die erbij willen horen... Iedereen vind het mooi en wil het dus doen maar iedereen doet het dus dan is het toch niet speciaal meer? Net als de rest slecht voor je haar.  Alle oudere mensen verven hun haren omdat ze niet grijs willen worden, en dan komt de jongere generatie met het grijze haar. Vreemd... erg vreemd!


Dus een conclusie van dit verhaal. Ik vind de trends van nu niet echt mooi en zou het zelf niet aanraden. Het hoeft allemaal niet zo extreem van mij. Doe wat je zelf wilt natuurlijk maar ik raad het je dus echt niet aan!


Wat vinden jullie van al deze trends?
Zouden jullie met een van deze trends meedoen?


Bedankt voor het lezen,
Liefs Quintyy


ps: hebben jullie mijn nieuwe header al gezien? Mooi he, ik heb een lieve papa die hem voor  mij gemaakt heeft :)

Share:

9 reacties

 1. Leuk artikel!
  Ik heb zelf in mijn puntjes grijs en ben er erg blij mee. Mijn haar is echt een mini beetje droger dus het ligt ook aan je haar.

  x Maud

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa daar ligt het ook aan tuurlijk, maar iedere keer als je het bij gaat werken word het waarschijnlijk steeds droger(hoeft niet) maar ik zag je net lopen en vind het wel mooi hoor haha

   Verwijderen
 2. zowel van de mannenvlecht als het knotje word ik niet echt blij om naar te kijken...gelukkig vonden de mannen in mijn omgeving het ook helemaal niets, dus hoefde ik er echt niet aan de tafel naar te kijken...de opvallende haarkleuren vind ik wel leuk, maar ook weer niet bij iedereen, maar allen bij meiden bij wie het echt helemaal past...niet omdat het een rage ofzo is...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf om te bekijken, maar helemaal niet mijn ding...
  XOXO esmee

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die mannenvlecht vind ik helemaal niets, maar die glitterscheiding vind ik wel weer heel gaaf. Wel alleen bij festivals, of feestjes natuurlijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ombre haar blijf ik mooi vinden! En pastelkleurig haar kan er ook HEEL speciaal uitzien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je het op een rijtje hebt gezet! Pastelkleurig haar vind ik heel gaaf! Maar het is inderdaad een gedoe en slecht voor je haar! De glitterscheiding vind ik heel raar en erg overbodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hihi die mannenvlecht, daar moet ik toch eventjes aan wennen maar wel stylish!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Veel van die trends vind ik toch al zo raar. Pastel haar vind ik dan nog wel de leukste, gewoon omdat het er mooi uit ziet - al zou ik dan toch eerder een pastelkleurige pruik kopen :')

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜