∆ 10 favoriete nagellakjes!

Hoi lieve allemaal,

Vandaag heb ik voor jullie weer een artikel, deze keer over mijn favorieten nagellakjes. Ik ga er 10 laten zien vandaag. Eigenlijk vind ik al mijn nagellakjes heel mooi haha, maar deze zijn dan toch de nagellaken die ik het meeste draag! Ik moet wel eerlijk zijn. Het zijn van de kleurtjes van essence alleen de kleurtjes uit de oude collectie. Het zijn nog niet de gelcolours. Maar dat maakt niet uit. Met de geltopcoat gaan ze er toch mooi uitzien
Dit zijn mijn favorieten nagellakjes, hieronder zie je de nagellak en een voorbeeld van hoe de nagellak eruit ziet op mijn nagelwiel. Ik vind het allemaal hele mooie kleuren en heb niet echt 1 favoriet. Ze staan trouwens niet op volgorde van leukst naar minder leuk ofzo. Het is gewoon een random volgorde!

Zo, wat vinden jullie van mijn favoriete nagellakjes?
Welke is jullie favoriet van deze 10?


Bedankt voor het lezen,

Liefs Quintyy

Share:

9 reacties

 1. Die van Essence zijn echt goed, ik heb er ook een paar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze erg mooi allemaal ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige lakjes! Ik vind ze allemaal tof, de groene tinten zijn mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie lakjes. Veel kleurtjes die ik ook mooi vind. De catrice crushed crystals en de essence sand lak vind ik de leukste.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind het stuk voor stuk wel erg mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel Essence, erg mooi. De lakjes van Essence zijn echt mijn favoriet :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie lakjes allemaal! De groene tinten vind ik net iets mooier maar ze zijn allemaal prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie lakjes! Essence is wel een verslavend merk om nagellak van te kopen :') ik heb er ook een paar in de collectie.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜