TAG | The Disney Tag

Hoi allemaal,
Vandaag heb ik een tag voor jullie, ik houd altijd heel erg van Disney films en de Disney personages. Toen ik deze tag langs zag komen wilde ik hem heel graag doen want hij leek me heel leuk. Vandaag heb ik deze tag dus voor jullie ingevuld!

Welke prinses wil je zijn?
Ik zou als ik zou moeten kiezen Rapunzel willen zijn. Dan wel de rapunzel van de film Tangled. Ik vind dit altijd een erg leuke film en vind Rapunzel dan ook altijd heel leuk. Ook nog een voordeel is dat rapunzel op het einde natuurlijk trouwt met flinn (eugene) Dat is natuurlijk een GROOT voorbeeld want voor iemand die met de computer is gemaakt is hij toch best knap haha:)Op welk karakter lijk je het meest?
Uhh ik heb geen idee. Ik zal eens een test doen en dan de uitslag zal wel goed zijn haha :)
Nou volgens de test ben ik assepoester. Deze motivatie staat erbij :
Een mooie prinses die hard moet werken. Ze is gehoorzaam maar het liefste zou ze dat helemaal niet zijn. Dan komt die geweldige toverfee die haar op weg helpt en leert ze haar prins kennen. Dus wees eerlijk en geduldig dan komt het allemaal goed.
Eigenlijk heb ik geen idee waarom ik deze uitslag heb gehad haha :p

Wat is je favoriete liedje?
Van een Disney film vind ik het liedje van Frozen erg leuk, ik kan niet echt kiezen welke ik het leukste vind  maar Let it go & Do you Wanna build a snowman vind ik echt super cute!


Wat is je favoriete Disney-park?.
Ik ken maar een Disney park en dat is Disneyland. Dit is dan ook mijn favoriete, ik ben er nog niet heel vaak geweest maar zou er graag nog wel eens heen willen


Welke van de originele figuren is jouw favoriet?
Ik denk sneeuwwitje, Omdat ik dat verhaal toch wel een van de leukste vind met de 7 dwergen enzoWelk huisdier zou jij ook wel willen hebben?
Ik ken even geen Disney karakter in mijn hoofd die een huisdier heeft dus vertel ik maar wat voor ik nu ook gewoon zou willen. Een hond graag!Wie is jouw favoriete schurk ?
Maleficent, dit komt door de film die daar recent van is gemaakt. Hier speelt ze zo dat het erop uitkomt dat ze lief is :)


Als je een nagellak mocht ontwerpen welke kleur en welke naam zou je die dan geven – Disney gerelateerd?
Een knalroze nagellak met mooie glittertjes erin. Deze heeft dan: Livin a fairytale, lekker orgineel *kuchkuch*
In welk kasteel zou jij wel willen wonen?
Het kasteel van Rapunzel van Tangled op het einde. Dat is een mooi en gezellig kasteel in een gezellig dorpje/stadje.


Wie is jou favoriete Disney Prinses? 

Bedankt voor het lezen
Love, Quinty

Share:

2 reacties

  1. Schatig deze tag. De klassiekers ken ik wel maar frozen niet. Ja let it go dan wel maar zal toch de film eens kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke Tag, Zelf ben ik een ontzettende Disney fan. Ik sta bij veel mensen ook bekend als het "Disney" meisje. En van alle Disney prinsessen vind ik zelf Rapunzel het leukst. Ontdeugend, vrolijk en nieuwsgierig! Een geweldig personage! x

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜