23 dingen die ze zeggen dat vrouwen doen & dingen die ik ook echt doe!


Vaak zie je op Facebook of op andere blogs dingen als " dingen die vrouwen  zeggen dat ze niet doen maar stiekem wel doen". Vaak ben ik die aan het lezen en dan denk ik, hmm dat doe ik ook, maar ik hou het niet geheim haha. Ik laat het wel aan mensen weten hahaha.  Vandaag ga ik aan jullie laten zien wat ik echt doe van de dingen die er worden gezegd dat vrouwen doen.
Dingen waarvan ze zeggen dat vrouwen dit doen;
- intens kunnen genieten van  een bosje bloemen

- retechagrijnig worden als we geen  extra elastiekje bij hebben als de laatste zojuist is geknapt 

- het heerlijk vinden om na een lange stap avond die knellende naaldhakken uit te trekken

- wel degelijk een verschil zien tussen de filter Valencia en earlybird 

- graag samen naar de wc gaan

- ook gerust met z'n tweeën in een wc hokje gaan als er een dikke vette rij staat

- Miskopen doen

- Ook heus kunnen huilen om die zielige disney film 

- in geval van nood een wcpropje gebruiken als die week van de maand is aangebroken

- altijd minstens 2 kilo van ons gewicht afhalen als we het is het openbaar zeggen.

- wc papier netjes opvouwen voor we het gebruiken 

- series als  the bold and the beautiful en gtst nog steeds spannend kunnen vinden.

- soms gewoon behoefte Hebben in een klaagkwartiertje. 

-onszelf er zonde make-up er heel anders uit vinden zien.

- voordat we gaan slapen het aantal.uur wat we nog kunnen slapen tellen.

- de wekker tien minuten eerder zetten zodat we nog even lekker kunnen slapen.

- altijd op de lijn willen letten

- jaloers kunnen zijn op het perfect zittende haar van een college of de nieuwe tas van een vriendin

- helemaal dubbel liggen over een eigen grap voordat we m verteld hebben.

- het leuk vinden om samen thee te drinken

-nog steeds deuren duwen terwijl er trekken op staat

- Houden van kneuterige kaarsavonden. 

- gerust 20 keer dezelfde film kunnen kijken.

Dingen die die ik ook echt doe:

- graag samen naar de wc gaan:
Het is gewoon veel fijner om met an tweeën naar de wc te gaan. Ten eerste wat nu als je elkaar daarna niet terug kan vinden of als je in een onbekend restaurant of café zit en je weet niet waar de wc is, is het altijd veel fijner om.het met z'n tweeën te zoeken.

- Miskopen doen
Diegene die zeggen dat ze dit niet doen liegen. Iedereen koopt wel eens iets zwaar ze daarna spijt van krijgen. Bijvoorbeeld je ziet een hele goedkope armband of iets anders en dat wil je perse hebben omdat het zo goedkoop is. Als je het dan eenmaal hebt doe je er nooit meer iets mee. Dit maak ik ook erg vaak mee. 

- Ook heus kunnen huilen om die zielige disney film 
Eerlijk gezegd kan ik bij alle film me wel huilen. Het ligt eraan hoe uk me voel haha als ik me heel rot voet kan ik nog wel eens bij een comedy huilen. Dat moment dat het grappig word en je in je eentje zit en je begint hart te lachen, daarna kan ik best in tranen uitbarsten

- wc papier netjes opvouwen voor we het gebruiken 
Dit doe ik eigenlijk zonder na te denken. Haha. Propjes maken is zo vies haha 

- soms gewoon behoefte Hebben in een klaagkwartiertje
Zeg maar een klaaguurtje of een.klaagdag.  ik hou eigenlijk wel van klagen, hier door ga ik me ei eigenlijk beter door voelen 

-onszelf er zonde make-up er heel anders uit vinden zien.
Het is gewoon een feit dat je er anders uitziet met of zonder make up,  jongens zien dit misschien niet altijd maar het is wel gewoon. Dat i echt zo,dat vind ik ook 

- voordat we gaan slapen het aantal.uur wat we nog kunnen slapen tellen.
Ja natuurlijk doe ik dit. Ik wil ieder avond het liefst rond de 8 uur slapen en als ik dan zie dat ik nog 8.5 uur kan slapen is dat ook zo heerlijk

- de wekker tien minuten eerder zetten zodat we nog even lekker kunnen slapen.
Mijn klok staat al 10 minuten later dan dat het echt is. Nu altijd als ik wakker word denk ik dat ik nog maar een paar minuten heb en dan heb ik altijd nog 10 minuten langer haha . Ach wat vind ik dat lekker

- altijd op de lijn willen letten
Ik moet wel altijd op mijn lijn letten helaas. Ik heb natuurlijk wel wat pauze weken maar na.die weken moet Ik gewoon weer aan de bak

- jaloers kunnen zijn op het perfecte haar van een college of de nieuwe tas van een vriendin
Wie is er nu niet jaloers op een van die dingen, het is niet fout om een keer jaloers te zijn vind ik. Misschien zijn er ook wel mes en jaloers op jou of mij.

- helemaal dubbel liggen over een eigen grap voordat we m verteld hebben.
Ik heb soms zo'n momentje dat ik mezelf heel grappig vind. Ik kan dan ook echt letterlijk om alles wat ik zelf zeg lachen. En dan niet een beetje lachen maar gewoon voorschut hard.

- het leuk vinden om samen thee te drinken
Thee drinken is gewoon Gezellig en dit doe ik dan ook heel graag. Plus.punt van de thee is ook dat er geen calorieën inzitten haha

- gerust 20 keer dezelfde film kunnen kijken.
20? Zeg maar 40 keer ofzo haha . Als ik een film leuk vind kan ik hen niet normaal vaak kijken. Tangled vond ik zo leuk dat ik heb zo vaak gekeken heb dat ik hem helemaal van begin tot eind uit mijn hoofd ken hihi


En, zijn er dingen die jij stiekem wel doet naar niet wilt toegeven haha :)
Ik schaam me helemaal niet voor de dingen die ik net heb opgenoemd hahaha

Bedankt voor het lezen
Kusjess Quinty 

Share:

1 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜