Persoonlijk ∆ Mijn liefde voor Lipstick (duhh)

Hoiihoii lieve allemaal,
Vandaag een artikel over mijn liefde voor Lipstick! In de titel staat er duhh achter en dit is omdat het natuurlijk logisch als je kijkt naar de titel van de blog. Vandaag vertel ik jullie hoe deze liefde begonnen is. Lees je mee,


Eerst was ik helemaal verslaafd aan nagellak. Iedere keer als ik naar de stad ging moest ik wel een of meestal meer verschillende nagellakjes kopen. Ik heb er ook erg veel! Misschien wel te veel want ik heb natuurlijk maar 10 vingers. Maar nu had ik dus alle kleurtjes die ik wilde / mooi vind en dacht ik dus... Hmm ik zal maar eens iets nieuws verzinnen...

Toen bedacht ik me dus om nu maar op de Lipstick over te gaan. Ik las altijd op veel blogs verschillende dingen over lipsticks. Eigenlijk vond ik dat lipsticks mij niet stonden maar daar moet je aan wennen. Ik ga nu bijna niet meer uit huis zonder Lipstick! 

i love my lipstick ♥


Ik heb er nu vooral van budget merken maar ook al 2 van MAC. Als ik weer 5kg ben afgevallen maag ik de weer een kopen :) 
Ik heb nu ook iedere keer als ik de stad in ga (iedere zondag) dat ik zeker 1 lipstick koop. Nee hoor... Ik ben niet verslaafd :P

Oke.. Misschien een beetje:)

Voor wat voor iets hebben jullie zo'n liefde/verslaving?

Bedankt voor het lezen
XoXo Quinty ♥

Share:

2 reacties

  1. dat is al een hele stash! Heb er geloof ik 1 maar ik ben verslaafd aan nagellak.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw wat een hoop verschillende kleurtjes! Hier kun je mee vooruit haha!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜