Persoonlijk | Mijn liefde voor Justin Bieber


Let niet op mijn gezicht... Dit is een foto van 3 jaar geleden in London

Hoii allemaal,
Vandaag een artikel over mijn liefde voor Justin Bieber. Als je mijn vorige blog las dan wist je dit misschien al maar voor de mensen die mij nog niet kende , ik was een grote Belieber.

Ik was zeker al vanaf ongeveer het begin een grote fan. Nog van het moment dat hij het zogenoemde Justin Bieber kapsel had. Ik vond hem echt geweldig. Ik heb bijna al z'n cd's, had mijn kamer vol posters en was zelfs naar zijn concert geweest.

Het ergste van moment was denk ik in de eerste van de middelbare school. Maar toen was het eigenlijk nog 'voor schut' om fan te zijn van Justin Bieber. Maar ik schaamde me er niet voor hoor.

Van op Twitter 100x het zelfde bericht sturen om hem een prijs te laten winnen bij een award show tot met mama naar de films en het concert. ( ik had geen vrienden die ook fan waren haha)

Maar toen ging het allemaal niet meer zo goed met justin bieber en op een bepaald moment heb ik de posters weg gehaald en het grootste deel van mijn Belieber kant was even verdwenen.


Maar nu hij weer helemaal op het goede spoor is en weer mega goede nummers maakt komt mijn Belieber kant toch wel weer snel naar boven toe. Ik hoorde laatst ook dat iedereen de nummers zo goed vond dat 2015 het jaar is dat jer onbeschaamd naar Justin Bieber muziek mag luisteren...

Het is op dit moment zelfs zo erg weer dat ik zijn nieuwe cd al binnen heb hoor :)

Wat vinden jullie van Justin Bieber?
Wat vinden jullie van z'n nieuwe muziek?

Bedankt voor he lezen,
Liefs Quintyy

Share:

14 reacties

 1. Ja ik ben ook fan! Hoe heet zijn nieuwe cd? XO

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zijn nieuwe cd heeft Purpose, maar je hebt wel 3 verschillende versies. De normale de deluxe en nog een die nog duurder is. Die ik heb is deluxe. Hierbij kreeg ik voor 5 extra nummers ofzo en maar 3 euro duurder! :D

   Verwijderen
 2. Tja ik ben te oud om echt iets van hem te vinden. Zijn nummer met skrillex vind ik wel een vet nummer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa dat vind ik ook een heel leuk liedje. Een hoop van zijn nieuwe liedjes zijn ongeveer in die stijl :)

   Verwijderen
 3. Hij heeft zich inderdaad een tijdje vreselijk gedragen, maar die fase lijkt nu voorbij te zijn. Vind zijn recente muziek ook heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is echt weer op het goede pad, dat hoop ik in ieder geval haha

   Verwijderen
 4. Ik ben vroeger ook zo'n fan van hem geweest, in de baby en one time-tijd. Het was, na z'n misdragen, helemaal voorbij, maar z'n nieuwe muziek is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja haha ik had het zelfde maar nu begint het toch echt weer op te spelen. Mijn belieber kant dan :) Word nu ongeveer weer net zo blij als toen als ik een liedje van hem op de radio hoor ;p

   Verwijderen
 5. Wat leuk dat je zo'n fan van Justin Bieber bent! Ik moet zeggen dat ik niet zoveel met hem heb, maar het nummer met Skrillex vind ik wel leuk (waarschijnlijk ook omdat ik Skrillex gewoon heel leuk vind haha). Fijn dat hij weer op het goede pad is!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk! Ik ben stiekem ook wel een beetje fan ;-)

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat je zo'n fan bent! Zijn muziek word ook steeds beter vind ik! Je hebt echt veel CD's! Heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hield niet van zijn oude muziek maar zijn nieuwe muziek klinkt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜