Even voorstellen! :)Hallo allemaal,

Mijn naam is Quinty Schoot. Ik ben 19 jaar oud en ik woon in den bosch. Hier woon ik samen met mijn moeder, vader, zus en 2 vissen. Ik zit in het 3e en examen jaar van de kappersopleiding op het koning willem 1 college.

Het kan zijn dan jullie denken, he die ken ik al ergens van. Dat kan zeker, het kan zijn dat je me kent van de blog www.colourfizz.nl hier heb ik nu ongeveer 1,5 jaar op geblogd. Het eerste jaar samen met Lieke en daarna in mijn eentje. Ik ben nu deze blog begonnen omdat ik echt toe ben aan iets nieuws. Colourfizz heeft toch al een soort imago en dit veranderen is best moeilijk daarom vond ik het fijner en ook leuker om een hele nieuwe blog te beginnen.

Let's talk Lipstick zal voornamelijk gaan over beauty en fashion. Maar natuurlijk gaan er ook artikels over andere onderwerpen online komen. Van lifestyle tot leuke films en series. 

Ik hoop dat deze blog jullie gaat bevallen en ik vind het al heel leuk dag je op dit moment de tijd neemt dit artikel te lezen!

Vanaf morgen zullen er 2\3x in de week een artikel online komen! Alvast veel lees plezier :)

Liefs Quinty 

Ik zou het leuk vinden als je me zou volgen op bloglovin!
Follow my blog with Bloglovin

Share:

2 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜