BEAUTY | MUA Wild Berry


Haaiii lieve iedereen,

Vandaag mijn ALLEREERSTE artikel op deze nieuwe blog. En hij gaat over...... trommel geroffel....... LIPSTICK ! No shit Sherlock haha het zou wel vreemd zijn met zo'n naam als mijn blog om dan als eerste artikel een artikel over iets anders te doen ;) Nou veel leesplezier!

Toen ik hem kocht dacht ik eigenlijk dat hij wel iets donkerder zou zijn op mijn lippen maar ik vind het effect wat hij nu geeft ook heel erg mooi. Het is ook echt precies een kleur van de naam. Wild berry of wel wilde bessen. Het is ook echt een bessen kleur. Ik zie nu trouwens dat hij op de foto net zwart is maar dat is niet zo, het is echt een donker paarse kleur.


Ik vind hem echt heel erg mooi,   ik vind hem ook heel mooi op mijn lippen.  Nu het kouder buiten word en echt herfst / winter weer komt vind ik zulke donkere kleuren eigenlijk nog mooier! Ik heb dan wel een bleke huid maar ik vind deze kleur met mijn huid wel heel mooi en dan met bijvoorbeeld helemaal zwarte kleding. Ja ik vind hem echt prachtig.

Deze lipstick is te koop bij de kruitvat in het MUA rek voor €2,49

Wat vinden jullie van de kleur?

Bedankt voor het lezen,
Liefss Quinty

Share:

14 reacties

 1. Wat een mooie kleur zeg! Wat leuk trouwens dat je een nieuwe blog hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hihi ik ben ook wel echt heel blij dat ik een nieuwe blog ben begonnen ! :)

   Verwijderen
 2. Heel erg mooi kleurtje! Leuk voor de herfst :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kleurtje, ookal hou ik meer van de net iets donkerdere tinten!
  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een hele mooie kleur, zeker voor de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wat een prachtige kleur!!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je eerste artikel :) Mooi kleurtje, past mooi bij de herfst.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind hem heel erg mooi! Lekker toepasselijk artikel inderdaad, dat hoort dan toch wel zo haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yes, je eerste artikel! Welkom in Blogland :)
  De lipsticks vind ik erg mooi, leuke review :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik had 'm ook wel iets donkerder verwacht, maar vind het toch een heel leuk kleurtje. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja eerlijk gezegd is hij in het echt toch echt wel donkerder. Jammer dat het op de foto anders uitvalt ... :)

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜