BEAUTY | MUA Pouty Pink

HoiHoi lieve allemaal,
Vandaag weer een artikel over een mooie roze lipstick. Een lipstick die eigenlijk helemaal niet hoort bij de herfst/winter maar toch wil ik hem aan jullie laten zien. Kijken jullie mee?Dit is de lipstick genaamd 'Pouty pink' en pink is hij zeker. Het is een mooie zacht roze kleur. Zoals ik al zei past hij niet echt bij dit jaargetijde. Het is meer een zomers kleurtje. Maar toch vind ik het een heel mooie kleur. Hij is niet heel overdreven dus het is wel echt een every day lipstick.

Zoals je kan zien is hij op mijn hand feller dan op mijn lippen maar dit vind ik niet erg. Echt felle kleuren staan mij niet en deze vind ik me wel mooi staan. Hij heeft wel weer dezelfde structuur als je MUA lipstick waar ik vorige week een artikel over had geschreven. Hij is erg droog en ik krijg er dus velletjes van. Ik vind dit niet erg maar denk hier wel aan voor je hem koopt!

Wat vinden jullie van deze kleur?

Bedankt voor het lezen,

XOXO QUINTY

Share:

0 reacties

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜