BEAUTY | MUA Peachy Keen

 Haaiii allemaal,
Vandaag een artikel over dit prachtige koraal achtige kleurtje. Dit kleurtje heb ik afgelopen zomervakantie bijna iedere dag opgehad. Ik ben erg blij met deze kleur!

Peachy keen is een koraal achtig kleurtje. Als ik de naam zie is het logischer dat hij meer perzik achtig was maar als ik aan perzik denk denk ik eigenlijk aan oranje en ik vind dit toch echt een roze kleur :)
Het is wel echt een hele mooie kleur. Het is een matte kleur en waarschijnlijk gaan jullie dit nog zeker te weten komen!

Ondanks dat ik de kleur echt prachtig vind, valt het me wel echt op dat mijn lippen een beetje velletjes krijgen. Dit vind ik geen probleem maar ik denk wel dat andere mensen dit misschien vervelend vinden. Misschien komt het ook wel omdat ik van eigen al best droge lippen heb.

Maar toch ben ik er heel blij mee, PRACHTIGE kleur!

Deze lippenstift is bij de kruitvat te koop voor €2,49
(Niet in alle kruitvat)

Wat vinden jullie van de kleur?

Bedankt voor het lezen,
Liefs Quintyy

Share:

3 reacties

  1. Mooie kleur bij je. Al zou ik velletjes ook niet fijn vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie kleur! De velletjes vind ik alleen wel een minpuntje; ik vind dat nooit zo fijn aanvoelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb deze zelf ook en baal van het droge gevoel dat het geeft. De kleur is idd wel heel erg mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achter laat, neem je morgen nog een kijkje ? 💜